HomeNorway

Våler Learning Institutes

Latest Updates

@Espira Fenstad 2018-06-06

I dag har barna i Espira Fenstad laget egne skattekister til lunsj. I følge rammeplanen skal måltider og matlaging i barnehagen gi barna grunnlag for å utvikle matglede og sunne helsevaner(RP, 2017). Barna fylte skattekistene sine med laks og de grønnsakene de ønsket. Mange pakker ble fargerike og ble til et spennende måltid som barna syntes smakte veldig godt. Det er stort å få tilberede eget måltid.

Trafikalt Grunnkurs i skoleferien ? Vi tilbyr kurs på Kongsvinger 25. -28. juni på dagtid. Se nettsiden vår eller ring 46901111 for påmelding :-)

Morgenstemning i barnehagen med fullmåne, svanesang, lavo, dyrespor og snøkrystaller 💜

Se bildene fra Medier og kommunikasjon Vg3 sin store flerkameraproduksjon på årets First Lego League turnering i Akershus. Super innsats - flinke elever!!

Ekstra kurs online for de som ønsker mer. https://nor-balt.com/en/home/

Altså - til dere som lurer - Ljørkoia i Nordkisa er 58 kongler lang 😉 💚 Lek deg klok 💚 Lær for livet i 💚

Paneldiskusjon om barn og filosofi i regi av Battle of Ideas. Med bl.a. to av Storbritannias fremste representanter på feltet: Peter Worley og Catherine McCall. https://www.youtube.com/embed/3libtEidL7A

Noen glimt fra Klatremusene i uka som har gått. Vi har vært på saueklipping på Østby, det var veldig spennende! Vi fikk kjenne på den nyklipte ulla, den var myk og varm. Og den lukta godt! Vi har også bakt litt, og vi har gått på tur for å hilse på Cirkeline og de andre dyrene. I tillegg til masse lek både ute og inne i barnehagen! God helg😊

Lilla avdeling på tur ved Nordbytjernet 💜 Svanene er sultne og nyskjerrige ☀️🦆

Suggestions

Voksenopplæring Jessheim


High School, College & University, Organization

Alfa Trafikkskole as


Driving School, Company

Hvam videregående skole


Junior High School, High School, Organization