Ødegården barnehage - Sætre i Hurum

Storsandveien 5b, 3475 Sætre I Hurum, Buskerud, Norway


Latest Updates

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2017-11-11

Vi har aldri lagt ut noen av dagsrapportene våre på Facebook tidligere, men tenkte det ville være gøy for flere å se et godt eksempel. Førskolebarna var i går på Bjønnåsen. Vi takker Helge på Grønsand Gjestegård for velvillighet og oppfordrer alle til å ta en tur opp til Bjønnåsen. Det er et flott sted. Her er altså dagen i går for de aller største: I dag var det endelig tid for en tur til Bjønnåsen. Det var spente barn som ventet ved porten da vi skulle begynne å kjøre barna opp til setra! Vel fremme startet vi med å ha en liten gjennomgang av regler. Vi ble enige om å ikke gå lengre enn at de kunne se en voksen, og at det var forbudt å gå ned til vannet. Noen sa at det var veldig viktig, for hvis noen falt uti måtte vi ringe ubåt-ambulansen, og det ble nok litt slitsomt. ;o) (barna holdt seg fint unna vannet). Vi fikk fyr på bålet, og gikk deretter for å finne pinner vi kunne spikke til grillingen senere. Mens noen spikket gikk vi gruppevis for å ha et opplegg i skogen. Oppgavene inneholdt samarbeid, telling, øve på begreper som mest, minst, færre, flere, høyest, lavest. Vi brukte vekt, tommestokk og timeglass til oppgavene for å få kjennskap til vekt, tid og lengde. Barna var engasjerte, viste god evne til samarbeid og var gode på å dele og oppmuntre hverandre til å mestre. Ved lunsjtider var det tid for å grille pølser. Det var god plass rundt bålet, så det gikk fint at alle grillet pølse samtidig. Ikke alle var like tålmodige, så tenker nok at alle pølsene kanskje ikke var like varme. MEN vi spiste og koste oss med termoser og mat. Vi lekte litt, testet ut den kule utedoen(sjelden har vi sett noen være SÅ fasinert av en utedo;o)), før det igjen var tid for en samling rundt bålet. Denne gangen var det pinnebrød som sto for tur. Her var det ny tålmodighetsprøve, og bålet slo til med litt røyk i øynene. Noen kjeftet litt på bålet for å få det til å slutte å sende røyken i øynene våre. Pinnebrød ble det, og fortsatt glade barn! :) Så var det tid for å pakke sekkene, og første gjengen ble kjørt tilbake til barnehagen. I det de kjørte avgårde, begynte det å regne litt for oss som var igjen. Regnet gikk over til snø, og barna var i ekstase. Vi sang Det snør, det snør av full hals mens vi ventet på å bli hentet. Takk for en super dag med barna deres! -og GOD helg!

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2017-09-27

I dag deles årsplanen for 2017-18 ut på foreldremøtet. Dette er vår, til nå, mest gjennomarbeidede og ambisiøse årsplan. Den er i år utformet som en kalender. Med nyttig informasjon om barnehagen, ikke minst om ny rammeplan og hvordan vi har tenkt å arbeide i forhold til denne. Vi er skikkelig stolte av den og håper den faller i smak. Den nye årsplanen kan leses her: http://www.odegaarden.no/om-odegarden-barnehage/praktisk-info/aarsplan

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2017-09-16

Endelig har vi fått kyllinger på gården. Vi beholder de gamle hønene.(Som nå stort sett bare er haner...) Så disse småtassene får et splitter nytt, flott hønsehus. Vi håper de etter hvert vil legge masse små egg. De er av rase dverg-kochiner.

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2017-09-13

I dag har personalet hatt førstehjelps kurs! Kjempe dyktige alle sammen med øvelse på HLR på både barn og spedbarn.

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2017-08-29

Vil rette en stor takk til vårt serviceinnstilte og hyggelige Hurum brannvesen. Uten å gå nærmere inn på de tekniske detaljene, så har barnehagen eget vannverk, med flere avanserte rensefunksjoner. En av disse funksjonene hadde tømt brønnen vår, og barnehagen var tom for vann. En telefon til Hurum Brannvesen og en veldig hyggelig brannmann, ved navn Thomas, var på pletten med tusenvis av liter med rent vann. Det reddet barnehagedagen vår! Tusen takk!

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2017-07-07

Da vil vi ønske alle store og små en riktig god sommer. Vi ser de aller fleste igjen 31. Juli 🌞 Til dere som skal over på skolen ønsker vi lykke til med en ny hverdag. 🌞GOD SOMMER 🌞

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2017-06-22

Da er vi i full gang med og forberede til sommerfest hos oss i dag. Vi har hatt general prøve og nå pyntes det. Vi gleder oss til og se foreldre og søsken i ettermiddag 🌞

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2017-05-17

Vi håper alle har hatt en flott dag så lang. Ønsker alle en flott 17. Mai videre 🇳🇴 🇳🇴HIPP HIPP HURRA!🇳🇴

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2017-03-23

Mens barna har fri og personalet planleggingsdag er det en annen som kommer på besøk og er nysgjerrig på barnehagen.

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2017-03-18

I går hadde vi kunstutstilling i barnehagen. Det var et kjempevellykket arrangement. Barna solgte kunstverk de selv hadde laget, og vi hadde loddsalg med masse flotte premier. Inntektene skal gå til Sammen for Buskerud, en frivillig organisasjon, som skal dele ut påskeegg til barn i økonomisk vanskeligstilte familier i Hurum. Vi takker alle foreldre som stilte opp og gjorde dette mulig! :-) Dessverre er bildene bare et utvalg av alt det fine som ble laget.

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2017-02-24

Vi har fått spørsmål om hvorfor vi ikke har bilder og informasjon om hverdagen i barnehagen på Facebook? Det er fordi vi har VIGILO! VIGILO er en nettbasert foreldreportal som, helt uavhengig av nettleser på mobil, nettbrett eller PC, gir foreldrene oppdatert informasjon og bilder om barnehagehverdagen. Blant annet i form av dagsrapporter. I tillegg er det også en god kommunikasjonsplattform. Om du f.eks. vil gi beskjed om fravær, henting eller avtale foreldresamtale gjør du dette direkte i VIGILO. Interessant? Se mer om VIGILO i filmen nedenfor! Fakta 1: I 2016 ble det faktisk sendt 15.696 meldinger mellom foreldre og barnehagen vår. Uten VIGILO hadde det utgjort ganske mange telefonsamtaler, SMS er eller papirmeldinger! :-) Fakta 2: I 2016 implementerte Drammen kommune VIGILO i ALLE sine kommunale barnehager. Nå jobber de med å integrere VIGILO Optimal i skolene.

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2017-02-23

Var fanatisk vær og gå på tur i. Flotte omgivelser vi har 💗

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2017-02-13

Da var det mandag og vi skal ha pysj party 😄 Store og små gleder seg til en flott dag 🎉 God mandag alle sammen!💗

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2016-12-24

Vi vil ønske alle en riktig god og fredfull jul!🎅

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2016-12-21

Nei har du sett! Der var rampenissen plutselig. Brukt veldig lang tid på å trekke navn på Nordpolen. Navnet hennes er Julia! Men tror hun har viklet seg godt fast. (Navnene hun skulle trekke mellom var Julia, Yvonne og Sofie)

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2016-12-20

Vi er heldige som fikk så mye godt og kose oss med denne siste uken 💗 Takk for gaven 💗 Jule hilsen fra oss ansatte

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2016-12-18

Tenn lys ! Nå stråler alle de fire lys for ham som elsker alt som lever, hver løve og hvert lam. Tenn lys for himmelkongen som gjeterflokken så. Nå møtes jord og himmel i barnet lagt på strå.

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2016-12-15

Ojoj! I dag var det et brev med til barna sammen med.... eh.... sølvkulene???

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2016-12-14

Nei og nei! Gjett om det var noen overraska barn når rampenissen hadde pakka inn en komode og benkene i en garderobe

@Ødegården barnehage - Sætre i Hurum 2016-12-13

Noe rart hadde hent når hestene kom på lillekjøkkenet for å spise lunsj i dag.


See more learning institutes near Storsand

About

Ødegården barnehage ligger flott og landlig til, med husdyr og naturen som nærmeste nabo. Barnehagen ligger ca 3,5 minutter kjørevei fra Sætre sentrum.

Description

Våre verdier bygger på at alle er flinke til noe. Barna skal trives, være glade og være med i et fellesskap. Mangfold og mestring er viktig i vår barnehage. Barn kan så mye. Det er det vi skal ta utgangspunkt i når vi legger planer. Barna får inntrykk slik at fantasi, undring og nysgjerrighet stimuleres og barna blir i stand til å gi personlige og mangfoldige uttrykk. Barna stimuleres til å komme med nye og gode ideer og løsninger. Barna skal oppleve å bli hørt og bekreftet, og bli i stand til å gjøre egne valg. God omsorg har som mål å hjelpe barna til selv å kunne. Vi tror ikke at det finnes bare en teori eller bare en metodikk som er dekkende for barns utvikling og læring. Vi trekker inn fra flere pedagogiske retninger, det som best underbygger våre mål og verdier. Når et barn får vise og bruke sine sterke sider, vil det oppleve stolthet og utvikle selvtillit. Dermed blir de også mer åpent for ny læring. Vi har innredet barnehagen med temarom og har uteområder som innbyr til allsidige utfordringer, slik at alle får jobbe med det de liker og føler at de mestrer. En er god til å legge puslespill, en annen er super til å klatre, mens andre igjen er flinke til å finne på rim eller bygge med lego. Dette er satt i en sammenheng som kalles “Mange Intelligenser” eller klokskapene. Det er en anerkjennelse av mangfoldet, hvor hvert barn blir sett.

Company Overview

Ødegården barnehage ligger på Ødegården Gård, flott og landlig til, med husdyr og naturen som nærmeste nabo. Ødegården barnehage åpnet i august 2011 og har nye flotte lokaler med mye uteplass. Barnehagen ligger ca 3,5 minutter kjørevei fra Sætre barneskole, eller 3 minutter fra rundkjøring ved Slingrebekk. Barnehagen har i dag ca 100 barn, og er en moderne, aktivitetsbasert 6-avdelings barnehage.

Founded

Ødegården barnehage - Sætre i Hurum was founded in 1. september 2010

Products

Ødegården barnehage på Storsandtoppen, ca 4,5 minutter fra Sætre sentrum!

Parking

Lot Parking No
Street Parking No
Valet Parking No

Operating Hours

monClosed
tueClosed
wedClosed
thuClosed
friClosed
satClosed
sunClosed

Suggestions


Privacy Policy