HomeNorway

Oslo Learning Institutes

Latest Updates

@Folkehøgskolene 2018-07-02

- Det har virkelig vært en lærerik og sterk opplevelse. Vi ble med elever fra Toten Folkehøgskole på studietur til Rwanda. Les mer om den sterke reisen her: https://www.folkehogskole.no/blogg/det-glemte-folkemord

Høyskolen Kristiania og Westerdals beste underviser, kunstneriske forsker, fagskolelærer, forsker og formidler er kåret!

Ledige stillingar - Akkurat no er det utlyst to 1. amanuensis stillinger og fleire Ph.d. og postdoc stillingar ved Institutt for geofag, Universitetet i Oslo - UiO og Centre for Earth Evolution and Dynamics - CEED. Er du interessert eller kjenner nokon som kan vera det? Del gjerne vidare :) Sjå utlysningane på web!

For en kul Art gjeng på VG lista med Mads Hansen og Sommerkroppen😊

Mr August Teigset! Gratulerer med bestått førerprøve i dag!!😄🚘 Godt og vite at du kan kjøre bil langt bedre en dine spansk ferdigheter!😆 Du har vært en elev som har vært motivert og vært villig til å gjøre jobben som kreves!! Fortsett den gode trenden så kan vi være stolte av at du har blitt en så god sjåfør! Lykke til med «psykolog» studiene😆

Les kronikk på forskning.no av vår masterstudent Rebecca Solomon! Rebecca tar et emne innen forskningsformidling og -journalistikk som en del av mastergraden sin. :-)

Gratulerer med dagen til vår instruktør Angelika! 🎁🎉

@Tangoskolen 2017-12-02

Vidunderlig vinyltango i dag med DJ Anders 😍 nå gleder vi oss til Truds musikk! Velkommen til FestMilonga ikveld fra kl.20.00 ❤️ Dobbelrolledansere og par kan bare komme! Alle andre må sende sms til Anniken på 94833036 før de kommer 😉

I dag har elever og ansatte på Tilrettelagt avdeling ordna til kino. De har laga popcorn, spesialdesigna billetter og god stemning. Torsdag 4. desember inviterer vi til Åpen dag på avdelinga. Vi inviterer elever som skal søke videregående skoleåret 2018/2019. kl.10.00-13.00: For elever og avgiverskole (eventuelt foresatte) kl.17.00-19.00: For foresatte På begge tidspunkter vil det bli en presentasjon av avdelingen, samt omvisning på resten av skolen for de som ønsker det. Påmelding pr. mail med antall besøkende til avdelingsleder Jørgen Aanderaa innen mandag 4. desember. Mail [email protected] Vi ønsker elever, foreldre/foresatte, kontaktlærere og rådgivere hjertelig velkommen til oss!

Vi ønsker alle våre elever velkommen til førjulshygge i kantina førstkommende onsdag fra kl 15:10 🌲☃️😁 Sees da❗

@Estudie.no 2017-11-13

SKRIV FOR ESTUDIE ... Vi er Norges mest besøkte e-læringsportal innen merkantile fag, med 180.000 besøkende siste måned - fortrinnsvis studenter på høyere nivå. Vi ønsker å komme i kontakt med kunnskapsrike personer som ønsker å dele sine kunnskaper innen sitt spesialfelt med våre lesere. En perfekt mulighet til å profilere dine kompetanseområder. Mer informasjon finner du her: https://estudie.no/forfatter/

Vår dyktige pedagog, Matias Rønningen danser i Black &White forestillingen av Kylián. Book billetter nå, det anbefales!

Our new Director Nita Kapoor has written her first blog post at the International Summer School. Read her thoughts about where the ISS is heading.

@Bårdar 2017-11-04

GRATULERER! Veldig flott jobb fra alle de danserne som kommer fra Bårdar som var med i MGP jr. idag. Vi er superstolte av dere alle sammen. Dere gjorde alle en veldig fin jobb.

Brasiliansk Samba og Zouk i kveld, Gikk du glipp av kursstarten forrige uke? Vi repeterer i dag før vi legger på nytt, så det er bare å henge seg på! fra kl. 17:30! VELKOMMEN!

Mentalisering er et begrep som har blitt vist en betydelig interesse de siste årene. Institutt for mentalisering i Norge og faglige miljøer i Danmark og Sverige inviterer nå til den fjerde nordiske konferansen innenfor mentaliseringstradisjonen. I løpet av de to dagene vil det bli holdt flere seminarer og workshops som dekker et vidt felt. Velkommen til et av høydepunktene i 2018! Påmelding via http://nordisk-konferanse-mentalisering.no.

@Smykkekurs.no 2017-08-10

Nå nærmer kurshøsten seg med stormskritt! Første grunnkurs går av stabelen 1. - 3. september. Det har vært en del på venteliste denne våren - så vi anbefaler at dere melder dere på så tidlig som mulig. Denne høsten er det blant annet satt opp graveringskurs - en fin mulighet til å lære av gravør og smykkedesigner Ane Jewellery!

@Oslo Sambaskole 2017-04-27

Vi samler alle i sambaskolen til en workshop for å gjøre istand til Oslo Karneval 2017 - Karnevalsparade. Bateria skal øve på det som skal spilles under parden og til sceneshow, og danserne skal forberede koreografier til både samba og afro. Har du ikke spilt med oss på lenge, men ønsker å gå med Oslo Sambaskole under karnevalet i Oslo, blir du med på denne workshopen for å oppdatere deg på alt som er nytt.

@Moementum 2015-10-21

Ole-Bengt Moe holder i disse dager et nytt kurs Moementum har utviklet. Kurset het daavnet er valgt da kurset bakebetløpet av 100 dager. Kurset går over 2 + 1 dag og fokuserer på hvordan selge i dagens tøffe marked og vi bruker reelle kunder som case. Mellom første og andre del besøker selgere kunder for å selge inn «på en ny måte». Er du eller din bedrift interessert i et slikt kurs, vennligst ta kontakt.

Mini MBA - Oslo, Stavanger og Bergen Det stilles stadig større krav til ledere. Mini MBA-utdanningen gir deg viktig kunnskap og formell kompetanse du trenger for å utøve profesjonell ledelse i Norge. Her får du en norsk managementutdannelse, i om gir deg et massivt forretningsmessig løft, slik at du når dine mål og resultater. Et anerkjent læringsforløp som samtidig utfordrer og støtter deg i din utvikling som leder... Les mer på http://www.probana.no/ Hvem er deltakerne? Statoil, Mærsk Oil, Nordea, Volvo, Skandia, Telenor, Norsk Hydro, Coop, Esso, Orkla, Norske Shell og mange fler. Meld deg på og les mer her: http://www.probana.no/

Suggestions

Sometimes Pole Studio

Grensen 9 b, 0159 Oslo, Norway
Dance Studio, Gym/Physical Fitness Center

Heartmath Norge

Møllergata 23, 0179 Oslo, Norway
Education, Health & Wellness Website

Høyskolen Kristiania

Kirkegata 24, 0153 Oslo, Norway
College & University, School

Gloria Riveros Dansestudio

Kongens gate 16, 0153 Oslo, Norway
Dance Studio, Company, Education

Høgskolen i Oslo og Akershus

Pilestredet 46, 0167 Oslo, Norway
College & University, Other

Universitetet i Oslo

Karl Johansgate 47, 0161 Oslo, Norway
School, College & University, College & University

Healingakademiet

Bygdøy, 0286 Oslo, Norway
Education

Metro Trafikkskole Ullevål

Niels Henrik Abels vei 2, 0851 Ullevål Hageby, Oslo, Norway
Driving School

Art Complexion Makeup Skole

Rådhusgaten 30, 0151 Oslo, Norway
Education

Oslo by Steinerskole

St. Olavs gate 4, 0165 Oslo, Norway
High School, Junior High School, Private School

Moementum

Jensmessveien 12D, 0376 Oslo, Norway
Education, Personal Coach

Ullern videregående skole

Ullernchausséen 66, 0379 Oslo, Norway
High School

Institutt for geofag, Universitetet i Oslo - UiO

Sem Sælands vei 1, 0371 Oslo, Norway
College & University, College & University

Art musikal og ballettskole

Aslakveien 14 f, 0753 Røa, Oslo, Norway
Dance Studio, Music Lessons & Instruction School, School

Tangoskolen

Nordahl Bruns gate 22, Oslo, Norway
Dance Studio, Arts & Entertainment, Social Club

Eplehjelp

St. Olavs Gate 27, 0166 Oslo, Norway
Education

I Love Dancing Brazilian Zouk

Tollbugata 13, 0152 Oslo, Norway
Dance Studio, Dance School

Folkehøgskolene

Øvre Vollgate 13, 0158 Oslo, Norway
School

Deichman Hovedbiblioteket

Arne Garborgs plass 4, 0179 Oslo, Norway
Library, Arts & Entertainment