HomeNorway

Nesoddtangen Learning Institutes

Latest Updates

@Folkehøgskolene 2018-07-02

- Det har virkelig vært en lærerik og sterk opplevelse. Vi ble med elever fra Toten Folkehøgskole på studietur til Rwanda. Les mer om den sterke reisen her: https://www.folkehogskole.no/blogg/det-glemte-folkemord

Slik blir utsikten fra Deichman Bjørvika når det nye biblioteket åpner i 2020. Bildet er tatt av Ola Sørlie.

@Heartmath Norge 2018-06-29

In front of the camera, Wayne Brady has won awards for making people laugh. But behind the camera, the comedic talent has been struggling with depression.

@Teknovatøren 2018-06-05

Issue number 15 of Teknovatøren has been released, and is now available online! Click to read the editorial, and to take a look at the magazine in pdf format!

Les kronikk på forskning.no av vår masterstudent Rebecca Solomon! Rebecca tar et emne innen forskningsformidling og -journalistikk som en del av mastergraden sin. :-)

Jeg ønsker alle mine elever, eks elever og kolegaer en GLEDELIG JUL og et FANTASTISK 2118!!! Tusen takk for enda et år fylt med danseglede!!! Tusen takk for deres støtte i de vanskelige stunder. Livet er bevegelse. Måtte vi forsette å fylle vår liv med dans!!!

@Tangoskolen 2017-12-02

Vidunderlig vinyltango i dag med DJ Anders 😍 nå gleder vi oss til Truds musikk! Velkommen til FestMilonga ikveld fra kl.20.00 ❤️ Dobbelrolledansere og par kan bare komme! Alle andre må sende sms til Anniken på 94833036 før de kommer 😉

I dag har elever og ansatte på Tilrettelagt avdeling ordna til kino. De har laga popcorn, spesialdesigna billetter og god stemning. Torsdag 4. desember inviterer vi til Åpen dag på avdelinga. Vi inviterer elever som skal søke videregående skoleåret 2018/2019. kl.10.00-13.00: For elever og avgiverskole (eventuelt foresatte) kl.17.00-19.00: For foresatte På begge tidspunkter vil det bli en presentasjon av avdelingen, samt omvisning på resten av skolen for de som ønsker det. Påmelding pr. mail med antall besøkende til avdelingsleder Jørgen Aanderaa innen mandag 4. desember. Mail [email protected] Vi ønsker elever, foreldre/foresatte, kontaktlærere og rådgivere hjertelig velkommen til oss!

@Estudie.no 2017-11-13

SKRIV FOR ESTUDIE ... Vi er Norges mest besøkte e-læringsportal innen merkantile fag, med 180.000 besøkende siste måned - fortrinnsvis studenter på høyere nivå. Vi ønsker å komme i kontakt med kunnskapsrike personer som ønsker å dele sine kunnskaper innen sitt spesialfelt med våre lesere. En perfekt mulighet til å profilere dine kompetanseområder. Mer informasjon finner du her: https://estudie.no/forfatter/

Er du masterstudent, PhD eller Postdoc? Her er en unik mulighet til å personlig møte vinnere av prestisjefylte priser innenfor områdene matematikk og computer science. Følg lenke for å lese mer og for å søke. Søknadsfrist er 9. februar 2018!

Brasiliansk Samba og Zouk i kveld, Gikk du glipp av kursstarten forrige uke? Vi repeterer i dag før vi legger på nytt, så det er bare å henge seg på! fra kl. 17:30! VELKOMMEN!

@St. Sunniva skole 2017-10-09

Skolens dag søndag 15. Oktober http://www.stsunniva.no/index.php/2017/10/09/skolens-dag-2017/

Mentalisering er et begrep som har blitt vist en betydelig interesse de siste årene. Institutt for mentalisering i Norge og faglige miljøer i Danmark og Sverige inviterer nå til den fjerde nordiske konferansen innenfor mentaliseringstradisjonen. I løpet av de to dagene vil det bli holdt flere seminarer og workshops som dekker et vidt felt. Velkommen til et av høydepunktene i 2018! Påmelding via http://nordisk-konferanse-mentalisering.no.

Skal du starte på høyere utdanning til høsten? For noen kan overgangen fra videregående til studier være stor, men det finnes grep du kan ta allerede nå for å være skikkelig forberedt:

@Oslo Sambaskole 2017-04-27

Vi samler alle i sambaskolen til en workshop for å gjøre istand til Oslo Karneval 2017 - Karnevalsparade. Bateria skal øve på det som skal spilles under parden og til sceneshow, og danserne skal forberede koreografier til både samba og afro. Har du ikke spilt med oss på lenge, men ønsker å gå med Oslo Sambaskole under karnevalet i Oslo, blir du med på denne workshopen for å oppdatere deg på alt som er nytt.

Suggestions

International Summer School at UIO

Moltke Moes vei 30-32, 2nd floor, 0851 Oslo, Norway
College & University, College & University

PROBANA Business School Norge

Aker Brygge Business Centre, Stranden 3, 0115 Oslo, Norway
Education

UiO : Juridisk bibliotek

Karl Johansgt. 47, 0162 Oslo, Norway
Library, College & University

Deichman Hovedbiblioteket

Arne Garborgs plass 4, 0179 Oslo, Norway
Library, Arts & Entertainment

Art Complexion Makeup Skole

Rådhusgaten 30, 0151 Oslo, Norway
Education

Farmasøytisk institutt, Universitetet i Oslo

Sem Sælands vei 3, 0371 Oslo, Norway
College & University

Folkehøgskolene

Øvre Vollgate 13, 0158 Oslo, Norway
School

Bjørknes Privatskole

Løvenskioldgate 1, 0263 Oslo, Norway
Private School, Home

ARENA - Centre for European Studies

Sognsveien 68, 0855 Oslo, Norway
College & University, College & University

UiO : Realfagsbiblioteket. Informatikk

Gaustadalléen 23 B, 0373 Oslo, Norway
Library

Tangoskolen

Nordahl Bruns gate 22, Oslo, Norway
Dance Studio, Arts & Entertainment, Social Club

Folkeuniversitetet

Chr. Krohgs gate 34, 0186 Oslo, Norway
Education

Tangenåsen ungdomsskole

Kongleveien 4, 1450 Nesoddtangen, Akershus, Norway
Middle School

Institutt for geofag, Universitetet i Oslo - UiO

Sem Sælands vei 1, 0371 Oslo, Norway
College & University, College & University

Aktivitetsskolen Huseby, Barneklubben

Sørkedalsveien 167, 0754 Oslo, Norway
School