HomeNorway

Nesoddtangen Learning Institutes

Latest Updates

Høyskolen Kristiania og Westerdals beste underviser, kunstneriske forsker, fagskolelærer, forsker og formidler er kåret!

Ledige stillingar - Akkurat no er det utlyst to 1. amanuensis stillinger og fleire Ph.d. og postdoc stillingar ved Institutt for geofag, Universitetet i Oslo - UiO og Centre for Earth Evolution and Dynamics - CEED. Er du interessert eller kjenner nokon som kan vera det? Del gjerne vidare :) Sjå utlysningane på web!

For en kul Art gjeng på VG lista med Mads Hansen og Sommerkroppen😊

@Teknovatøren 2018-06-05

Issue number 15 of Teknovatøren has been released, and is now available online! Click to read the editorial, and to take a look at the magazine in pdf format!

Gratulerer med dagen til vår instruktør Angelika! 🎁🎉

@Tangoskolen 2017-12-02

Vidunderlig vinyltango i dag med DJ Anders 😍 nå gleder vi oss til Truds musikk! Velkommen til FestMilonga ikveld fra kl.20.00 ❤️ Dobbelrolledansere og par kan bare komme! Alle andre må sende sms til Anniken på 94833036 før de kommer 😉

Skal du levere masteroppgave i morgen? Trenger du litt hjelp med henvisninger og litteraturliste? Vi kan hjelpe deg! Du finner oss på Læringssenteret i Domus Nova fra 9-17 i dag 😊

70’s inspo by students!⭐️🌈 #70s #70sinspo #kiss #glamrock #davidbowie #glitter and #brightcolors #funday @artcomplexion #makeupschool #makeupskole

Gratulerer Helene Olafsen! 🎊🎉🎀🎈Foto: tv2.no

@Eplehjelp 2017-11-16

To kule nyheter i dag! 1. Henrik har bursdag og blir 25 år i dag ️🎉 2. Vi feirer dette med å invitere deg på gratis webinar nå på søndag 19.11 klokka 19! Meld deg på her www.eplehjelp.no/pamelding/webinar/

Den nordiske konferansen om Voksnes læring og inkludering i samfunns- og arbeidsliv gikk av stabelen i Bergen i går. Høyt på agendaen i år er å skaffe ny innsikt i og diskutere hvordan voksnes læring kan bidra til å fremme inkludering og forebygge utenforskap. Folkeuniversitetet stiller opp mannsterke med generalsekretær, Bjørn Tjomsland, og regionleder i Vestlandet, Torgeir Toppe i spissen.

Vår dyktige pedagog, Matias Rønningen danser i Black &White forestillingen av Kylián. Book billetter nå, det anbefales!

Studentene på Interiør og Retail Design linjene her så heldige å få være med på dette! Vi er i gang på Steen&Strøm og nå er det bare en liten uke til vi skal være helt ferdige med å visualisere 9 Disney eventyr i vinduene der : )

Our new Director Nita Kapoor has written her first blog post at the International Summer School. Read her thoughts about where the ISS is heading.

Noen som har lagt merke til det nye late-akvariumet vi har fått oss? Det henger nede i gangen ved E-inngangen 😁🐠 Laget av de flinke «Pappskallene» på 1.trinn. Blubb blubb.

Festen fortsetter!!! #vinderendansestudio #dansergøy #danseglede #klassiskballett #cecchettinorge #cecchettiballett #ballettglede @maria_bratteli

Mentalisering er et begrep som har blitt vist en betydelig interesse de siste årene. Institutt for mentalisering i Norge og faglige miljøer i Danmark og Sverige inviterer nå til den fjerde nordiske konferansen innenfor mentaliseringstradisjonen. I løpet av de to dagene vil det bli holdt flere seminarer og workshops som dekker et vidt felt. Velkommen til et av høydepunktene i 2018! Påmelding via http://nordisk-konferanse-mentalisering.no.

@Oslo Sambaskole 2017-04-27

Vi samler alle i sambaskolen til en workshop for å gjøre istand til Oslo Karneval 2017 - Karnevalsparade. Bateria skal øve på det som skal spilles under parden og til sceneshow, og danserne skal forberede koreografier til både samba og afro. Har du ikke spilt med oss på lenge, men ønsker å gå med Oslo Sambaskole under karnevalet i Oslo, blir du med på denne workshopen for å oppdatere deg på alt som er nytt.

Suggestions

Folkeuniversitetet

Chr. Krohgs gate 34, 0186 Oslo, Norway
Education

Privatundervisningen

C.J Hambros plass 2, 0164 Oslo, Norway
School

UiO : Juridisk bibliotek

Karl Johansgt. 47, 0162 Oslo, Norway
Library, College & University

Oslo Sambaskole

Arbeidergata 4, 0159 Oslo, Norway
Dance Studio, Community Organization, School

Moementum

Jensmessveien 12D, 0376 Oslo, Norway
Education, Personal Coach

PROBANA Business School Norge

Aker Brygge Business Centre, Stranden 3, 0115 Oslo, Norway
Education

Gloria Riveros Dansestudio

Kongens gate 16, 0153 Oslo, Norway
Dance Studio, Company, Education

Art Complexion Makeup Skole

Rådhusgaten 30, 0151 Oslo, Norway
Education

Folkehøgskolene

Øvre Vollgate 13, 0158 Oslo, Norway
School

Eplehjelp

St. Olavs Gate 27, 0166 Oslo, Norway
Education

I Love Dancing Brazilian Zouk

Tollbugata 13, 0152 Oslo, Norway
Dance Studio, Dance School

Bårdar

Rosenkrantz gate 22, 0160 Oslo, Norway
Dance Studio, School, Dance School

UiO : Realfagsbiblioteket. Informatikk

Gaustadalléen 23 B, 0373 Oslo, Norway
Library

Høyskolen Kristiania

Kirkegata 24, 0153 Oslo, Norway
College & University, School

Ullern videregående skole

Ullernchausséen 66, 0379 Oslo, Norway
High School

Den Norske Skiskole

Dalsveien 45A, 0775 Oslo, Norway
Ski & Snowboard School, Community Organization, Other

Norges musikkhøgskole

Slemdalsveien 11, 0363 Oslo, Norway
College & University, School, College & University

Holte Academy

Drammensveien 145 A, 0277 Oslo, Norway
Education