HomeNorway

Mo I Rana Learning Institutes

Latest Updates

Vi i Vestvikheia barnehage har den siste tiden fått noen nye leieboere 🕊 Vi undrer oss over hvilken fugl det er, hva de spiser, hva de heter og hva de egentlig gjør inni fuglehuset? «Dem e jo litt blå. Kanskje dem heita lille blåfugl sånn som i sangen?» «Eg trur dem spis mark, pizza og hvertfall kaka. Men kanskje bare kaka når dem har bursdag. Trur du dem også får krona da?» 🤔 Vi gleder oss til å fortsette å følge med på livet inni det gule fuglehuset!

@Gruben Barneskole 2017-10-17

Plutselig var høstværet her! Etter en lang og fin sensommer og høst, kom uværet over oss i helga. Da er det på sin plass å minne om at elevene må ha klær etter været når de kommer på skolen. 🍁🍁💦💦

Til våres sidebesøkende! BA er takknemlig for alle henvendelser her på siden og direkte til avdelingen BA, fra private og bedrifter. Denne kontakten er kjært nyttig for samarbeidet med samfunnet utenfor skolen, i alle variasjoner. Når det gjelder kundeoppdrag er dette veldig kjærkomment, men for TØMRERNE må vi dessverre takke nei til oppdrag, siden vi er fullbooket dette skoleåret.

Suggestions

Vestvikheia Barnehage

Heibakken 10, 8610 Mo I Rana, Nordland, Norway
Day Care

Polarsirkelen vgs. Bygg og anleggsteknikk

Murbakken 1, 8601 Mo I Rana, Nordland, Norway
High School

Gruben Barneskole

Skolealleen 2, 8610 Mo I Rana, Nordland, Norway
Elementary School