HomeNorway

Mo I Rana Learning Institutes

Latest Updates

Vi i Vestvikheia barnehage har den siste tiden fått noen nye leieboere 🕊 Vi undrer oss over hvilken fugl det er, hva de spiser, hva de heter og hva de egentlig gjør inni fuglehuset? «Dem e jo litt blå. Kanskje dem heita lille blåfugl sånn som i sangen?» «Eg trur dem spis mark, pizza og hvertfall kaka. Men kanskje bare kaka når dem har bursdag. Trur du dem også får krona da?» 🤔 Vi gleder oss til å fortsette å følge med på livet inni det gule fuglehuset!

Med disse ordene ønsker vi å takke dere alle for et godt samarbeid i 2017. Vi ønsker dere ei trivelig jul & et riktig godt nytt år 😀 "Reis deg fra sofaen og titt ut din dør, der julesnøen lager et nydelig slør, for selv om peisen kanskje frister mest, er det leking i snøen som er aller best" (lånt fra ei koselig julehelsing fra en familie vi har i bhg)

Nordnorsk litteraturstrategi presenteres under Bransjetreff for litteraturfeltet i Tromsø.

@ORIN 2017-11-07

Orin er å ønsker vår nye medlemsbedrift Kvaløya Rør og deres nye lærling Hans-Martin K Johnsen Ovesen velkommen 👍😊

@Gruben Barneskole 2017-10-17

Plutselig var høstværet her! Etter en lang og fin sensommer og høst, kom uværet over oss i helga. Da er det på sin plass å minne om at elevene må ha klær etter været når de kommer på skolen. 🍁🍁💦💦

Til våres sidebesøkende! BA er takknemlig for alle henvendelser her på siden og direkte til avdelingen BA, fra private og bedrifter. Denne kontakten er kjært nyttig for samarbeidet med samfunnet utenfor skolen, i alle variasjoner. Når det gjelder kundeoppdrag er dette veldig kjærkomment, men for TØMRERNE må vi dessverre takke nei til oppdrag, siden vi er fullbooket dette skoleåret.