HomeNorway

Lunde Learning Institutes

Latest Updates

Tusen takk til alle sammen for en fantastisk sommerleir! God sommer til alle sammen 😁👏 Vi minner på at vi har sommertreninger på mandager, onsdager og fredager🌟

Meld deg på her : https://www.deltager.no/SalsaNor_til_Hommersak

Don't forget the BISS Santa run on Monday 18th December - Take action and raise some money for a good cause!

@NJS Danseklubb 2017-11-17

Alle er hjertelig velkommen til Juleball hos NJS danseklubb!!!

I dag hadde vi besøk av Adil Khan. Han hadde temaet:psykisk helse. Han fortalte oss om hvordan livet hans hadde hatt oppturer og nedturer. Det var spennende å høre på han. Det var et sterkt og ærlig foredrag.

Minner om den fantastiske muligheten til å være en stor og viktig del av fadderfestivalen 2018! :D De nye studentene trenger DEG! Send oss en liten mail, frist i morgen!!

@Time bibliotek 2017-11-10

Velkommen til aktivitetsdag i biblioteket og Garborgsenteret!

Congratulations Abir Mottaz Mahmoud Salama on passing your driver's license test today. Perfect driving has its rewards :)

@Kampsporthuset 2017-11-10

JAAAAAAAAAAAAAAA Vi nærmer oss lørdagen, fightnight, fridagen, den kvelden vi skal se, oppleve, føle og kjenne på hva kampsport faktisk er. Kamper:

I dag utforsker vi og eksperimenterer med olje og vann. Hvorfor blander ikke oljen seg med vann og farge, hva flyter, hva synker og hvorfor. Barna har mange gode tanker om dette, og noen av barna mener ting som er fulle av luft flyter :-)

Trening Melshei, Sandnes Arena, TeamISandnes - «skudd i vind»

Nye bøker, noe for enhver smak 😊 #lothepus #skamløs

Minner om Infomøte til neste års 1. klasse som holdes i kveld! INFOMØTE TIL NESTE ÅRS 1. KLASSE Dato: Mandag 30 oktober Kl: 19:00 - 21:00 Sted: Lærerrom Steinerskolen i Stavanger Foredrag av Trude Weibell Husebø TEMA: - Impulsen i Steinerskolene - Hvordan barnets utvikling gjenspeiler seg i pensumet vårt Foresatte som har søkt sine barn inn til 1. klasse neste år er automatisk invitert, men andre interesserte er også hjertelig velkommen til møtet. Påmelding sendes til: [email protected]

Hei kan de av dere som konstant legger igjen sine gi ta de med dere etter treningen er ferdig? Det er ekkelt og uhygienisk at svette drakter ligger strødd rundt overalt!

Learn norwegian language in a fun and fast way with private lessons. Book a free session so we can get you started this autumn.

@HealthTouch 2017-03-30

Hei til de som ser på denne siden . Jeg er ikke lenger tilgjengelig på denne adressen. Av helsemessige grunner har jeg måttet trappe ned, men er fremdeles tilgjengelig på samme telefon🙏

@Sørnes Barnehage 2015-06-11

http://www.fanaposten.no/meninger/Takk-til-barnehagene-321752.html Så godt med anerkjennelsen for jobben vi gjør i barnehagen 😄

På klubben i kveld: - Vi selger nachos for 15,- og gele for 5,- - ABSLOLUTT SISTE FRIST FOR PÅMELDING OG BETALING TIL SKATE KURS OG CHEERLEADING KURS!!!

Welcome to one of Maersk Training's places. For our official company page, please visit www.facebook.com/maersktraining

Suggestions

Sandnes Kampsportsenter


Stadium, Arena & Sports Venue, Martial Arts School

Gandsfjord Karateklubb


Martial Arts School, Gym/Physical Fitness Center

Team Trafikkskole Sandnes


Driving School, School

Sandnes vgs idrettsfag


High School, Public School

Dysjaland fritidsklubb


Country Club / Clubhouse, School

Kampsporthuset


Martial Arts School, Gym/Physical Fitness Center

Tryggheim ungdomsskule


Middle School, Private School

Pedagogstudentene UIS


College & University

NJS Danseklubb


Dance Studio, School