Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio

Rødskiferveien 1, 1352 Kolsås, Akershus, Norway


Latest Updates

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-11-17

Happy Feet jobber med en helt ny helaftens eventyrballett til sitt 30 års jubileum i 2018. På ballettskolen sin juleforestilling, ”Desemberpause” viser de et utdrag skeprinet er bare å glede seg til å se disse flotte jentene i et moderne eventyr om pøbelprinsesser, freidige frosker og en gulltelefon. Dansere: Happy Feet og Happy Feet junior Konsept, regi og koreografi: Rikke Finckenhagen Sandli Koreograf: Kari Helene Østby

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-11-02

Når klokka nærmer seg halv ni og alle har hatt en lang dag er det ikke like lett å holde fokus. Dette er moderne 2 etter beskjed om å stille seg på plass... 😄😄

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-11-02

Nå går det fryktelig fort fram til juleforestillingen! Moderne 2, Jazz 2 og Moderne 1 har full kontroll 😊

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-10-18

Både jazz voksne og jazz avansert er godt i gang med innstudering til «Desemberpause». Vi lover fart, myke krumspring og sprudlende dansere på scenen! 😊

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-10-16

Tankene til Marianne, Beate og Tuva på vei hjem etter 3 dagers fantastisk kurs i Kristiansand med Lisa Howell:t opp men ikke fram, strekk rygg men bruk ikke ryggstrekkerne, neutrale hofter med minst mulig effort, roter men ikke sving, skyv ned men ikke fram, bruk innside lår ikke setemuskler, gå parallell ikke turnout, strekk føtter men krøll ikke tær, strekk knær men ikke spenn forside lår, la foten smelte uten å kollapse, pust i hele ribbekassa både fram siden og bak, kjenn hofteben ned i hofta, be flexible but dont strech, drikk vann og spis brokkoli, be rela😬

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-10-10

Da er vi godt i gang med forberedelsene til forestillingen i desember! Damene til Kirsti gleder seg stort 😊👍💃🏻

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-10-02

Vi ønsker alle elever en riktig god høstferie! Sees igjen mandag 9. oktober!

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-09-29

YOGA 2017 - FOR FORELDRE Lyst til å prøve Yoga? Styret i Happy Feet & Happy Feet jr. har gleden av å tilby Yogaundervisning på Kolsås denne høsten, og du er invitert til å være med! Undervisningen vil ledes av Katja Schia. Hun er utdannet yogainstruktør og vil undervise i en dyp yogaprakis, en teknisk og kraftfull yoga som etablerer dyp restitusjon og ny energi. Og ikke minst er det god trening for hele kroppen! Det gis individuell veiledning, og ingen forkunnskaper i yoga er nødvendig. Både mammaer, pappaer, eldre søsken og andre er varmt velkomne! Kurset arrangeres i samarbeid med Ballettskolen, og et evt. overskuddet vil i sin helhet gå til gjennomføring av Happy Feets 30 års jubileumsforestilling i april 2018. Påmelding: Happy Feets styre ved Sunniva Steine. Mail:[email protected] Om Happy Feet Happy Feet ble etablert i 1998, mens Happy Feet jr. ble startet i 2007. Danserne i de to kompaniene er fra 12-18 år, og rekrutteres fra Kirsti Skulleruds ballett- og dansestudio. Målet med kompaniene er å gi talentfulle og spesielt interesserte elever bedre utviklingsmuligheter. Kompaniet har eget undervisningstilbud og egne forestillingsprosjekter. Kompaniene ledes i dag av Julie og Rikke Finckenhagen Sandli, med et styre bestående av foreldrerepresentanter. Våren 2018 feires vårt 30 års jubileum med en helt ny familieforestilling basert på eventyret om Froskeprinsen. Vi gleder oss!

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-09-28

Vi starter opp et introduksjonskurs for dere som er 10-14 år. Det går over 7 ganger og koster kr 700,- Kurset er for deg som lurer på hva klassisk ballett er. Det er Marit og Beate som er pedagogene. Om du ønsker å fortsette etter jul, vil du kunne få begynne på et av partiene i klassisk ballett. De trener 2 ganger i uken. Kom og prøv første gang: torsdag 19. oktober. Påmelding gjennom nettsiden vår. Velkommen!

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-09-22

Marit og Marianne er på pedagogseminar i regi av Norske Dansekunstnere i helgen,og Beate stod faffye inspirasjon å hente når pedagoger fra hele Østlandet samler seg😄.

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-09-21

I dag har vi presentert oss men for Rykkrimary, 1.grad og Intermediate Foundation viste danser fra eksamen de tok i vår, og Marianne og Beate hadde stand. Takk for strålende innsats😄.

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-09-20

Den som venter på noe godt....😄. Ser du hva dette er? Emilie på 2.grad har laget en tåspiss sko av papir og gaffatape. Den virker også sier hun. Vi syntes den var superfin og deler den med dere 😄.

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-09-18

Pre-Primary lærte historien om Svanesjøen i dag. Vi så på bilder og danset som svaner. Stille måtte det være, best å passe seg så ikke Rothbart hørte oss......

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-09-17

Her dere lagt merke til hvor fint gulvet i sal 1 har blitt? Det ble lagt ferdig kvelden før semesterstart, og daglig leder Marianne sørget for at det ble gjort ordentlig. Håper dere er like fornøyde som oss😄👍.

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-09-13

YOGA 2017 - FOR FORELDRE! Lyst til å prøve Yoga? Styret i Happy Feet/Happy Feet jr. har gleden av å tilby Yogaundervisning på Kolsås denne høsten, og du er invitert til å være med! Undervisningen vil ledes av Katja Schia. Hun er utdannet yogainstruktør og vil undervise i en dyp yogaprakis, en teknisk og kraftfull yoga som etablerer dyp restitusjon og ny energi. Og ikke minst er det god trening for hele kroppen! Det gis individuell veiledning, og ingen forkunnskaper i yoga er nødvendig. Både mammaer, pappaer, eldre søsken og andre er varmt velkomne! Kurset arrangeres i samarbeid med Ballettskolen, og et evt. overskuddet vil i sin helhet gå til gjennomføring av Happy Feets 30 års jubileumsforestilling i april 2018. Tid: Fredager klokken 1730- 1900 (90 minutter). Periode: 22.9 - 24.11. Totalt 8 ganger. (Ingen yogaundervisning 29.9 og 6.10 pga. høstferie) Pris: 1500,- Instruktør: Katja Schia Påmelding: Happy Feets styre ved Sunniva Steine. Mail: [email protected] Påmeldingsfrist: Så snart som mulig og senest 17.9. Det er begrensning på antall deltagere, så meld deg på kjapt! Om Happy Feet Happy Feet ble etablert i 198, mens Happy Feet jr. ble startet i 2007. Danserne i de to kompaniene er fra 12-18 år, og rekrutteres fra Kirsti Skulleruds ballett- og dansestudio. Målet med kompaniene er å gi talentfulle og spesielt interesserte elever bedre utviklingsmuligheter. Kompaniet har eget undervisningstilbud og egne forestillingsprosjekter. Kompaniene ledes i dag av Julie og Rikke Finckenhagen Sandli, med et styre bestående av foreldrerepresentanter. Våren 2018 feires vårt 30 års jubileum med en helt ny familieforestilling basert på eventyret om Froskeprinsen. Vi gleder oss!

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-09-12

Forsvaret skal gjennomføre en øvelse på Kolsås som begynner i dag. Vi anbefaler elever og foreldre å lese informasjonen her:

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-09-11

Visste du at du finner alle Nyhetsbrevene våre på nettsidene? Så dersom du lurer på noe kan du alltid gå under Aktuelt for å finne igjen informasjonen! Husk at det er vanlig trening i dag! Godt valg! :) http://www.kirsti-skullerud.no/nyhetsbrev-nr-1-hosten-2017/

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-09-09

Full fart på standen vår på Fritidsmessen på Emma Hjort skole i dag. Det er mange som er interessert i skolen vår og det vi har å by på 😄

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-09-08

Etter en time med fullt fokus og beinhardt arbeid, må det være lov til å fjase litt før man drar! Moderne 3, for en herlig gjeng!

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-09-07

Det er vanlig trening mandag 11. september selv om det er valg. Vi danses! ;)

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-09-01

Da er første uke over, og det var mange små og spesielt mange voksne som benyttet sjansen til å prøve dans denne uken. Gikk du glipp av muligheten til gratis prøvetime er du velkommen neste uke også!

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-08-30

På fredag er det urpremiere på forestillingale FutBærum Kulturhus. Unge dansetalenter står på scenen side om side med profesjonelle dansere. Fem av våre elever er plukket ut til å være med, og blant de profesjonelle er tre av danserne tidligere elever hos oss. Dette er vi så klart veldig stolte over, og vi anbefaler alle å ta turen til Kulturhuset i helgen! :)

@Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 2017-08-27

Takk til alle som var med og reklamerte for Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio og Happy Feet på Sandvika byfest!


See more learning institutes near Kolsås

About

35 års danseglede for barn og unge i Bærum kommune. Kirsti Skulleruds Ballett- og Dansestudio; Glede ved å mestre!

Description

Kirsti Skulleruds Ballett- og Dansestudio ble etablert i 1978, og holder til i underetasjen på Kolsås Senter. Våre pedagoger er opptatt av barn og unges individuelle behov og utviklingsmuligheter, og det viktigste vi gir våre elever er glede ved å mestre. Vi har årlige elevoppvisninger i Bærum Kulturhus hvor alle elever får delta, og har et eget dansekompani, og juniorkompani, for spesielt interesserte og motiverte elever. Kirsti Skulleruds Ballett- og Dansestudio er kjent langt utover Norges grenser, og har fostret mange dansere til kompanier i inn- og utland. Vi benytter oss av den anerkjente undervisningsmetoden fra Royal Academy of Dance (RAD), som ønsker å fremme kunnskap, praktisering og forståelse av dans internasjonalt. Elever på kurs i klassisk ballett får årlig muligheten til å gå opp til RAD-eksamen med internasjonal sensor. For mer informasjon om RAD og eksamen - se http://www.rad.org.uk/. Vel møtt til et profesjonelt og trygt miljø i underetasjen på Kolsås Senter.

Mission

- GLEDE VED Å MESTRE - Glødende engasjement: For eleven For faget For skolen

Founded

Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio was founded in 1978

Products

Skolens tilbyr: Klassisk ballett Jazzdans Moderne dans Hip hop Breakdans Stretching. Vi arrangerer også dansebursdager og sommerskole for barn og unge.

Parking

Lot Parking No
Street Parking No
Valet Parking No

Operating Hours

monClosed
tueClosed
wedClosed
thuClosed
friClosed
satClosed
sunClosed

Suggestions


Privacy Policy