HomeNorway

Hol Learning Institutes

Latest Updates

@Kvam Skole 2017-12-21

Rød dag med grøt til elevene. Takk til FAU for grøten. Her går 1. Og 5. Trinn rundt juletreet med sang. God jul til alle elever og foreldre fra alle ansatte ved Kvam skole. 🎄

Tusen takk for alle som kom for å gjøre Norgesmesterskap og Landsmesterskap i Molde 2017 til den fantastiske opplevelsen det ble. Vi håper at dere sitter igjen med en herlig opplevelse. Under finner dere resultatlistene for klubbene. Resultatene for individuelle konkurranser blir publisert på https://goo.gl/ueUjsA iløpet av dagen.

@Rose Atelier 2017-09-18

Høsten 2017 er jeg mye bortreist, derfor ingen kurs. Tar imot for innramming og andre ærend, i dette tidsrommet: 1. okt.-13. nov., og fra 13. des. Kurs på nyåret, for nybegynnerer og antakelig oppfølgende for dere som er igang og trenger ny inspirasjon. Sen gjerne melding om interesse, så kan du få tilsendt program på epost!

@Spør Meg UB 2014-06-20

Da er skoleåret over, og vi tar sommerferie! Det har vært et lærerikt år, og vi har stor kost oss med ungdomsbedrift og NM. Det ble desverre ingen priser for oss i Lillestrøm, men det var en opplevelse for livet! Vi vil takke våre lærere på Romsdal vgs., og vår sponsor www.moldeglasservice.no for fine skjorter til NM.

Suggestions

Rose Atelier


Art Gallery, Education

Molde Taekwon-Do klubb


Martial Arts School

Kvam Skole


Public & Government Service, Elementary School