HomeNorway

Håvik Learning Institutes

Latest Updates

Som siste innspurt i julestria har rampenissen på Måkene virkelig slått på stortromma! Han hadde laga seg tog av alle stolene våre som gikk helt ut på gangen! Mon tro han skulle ut å levere gaver allerede i dag? God jul alle sammen fra alle oss på måkene! :)

@Kolnes barnehage 2017-12-21

Gjennom arbeid med etikk, religion og filosofi skal barnehagen bidra til at barna får kjennskap til grunnleggende verdier i kristen og humanistisk arv og tradisjon og blir kjent med religioner og livssyn som er representert i barnehagen (Rammeplan for barnehagen) Julevandring i Norheim kirke for førskolegruppen vår i dag. Spennende!

Vi har skrevet en blogg med tips til lek med julemotiver. Håper det er til inspirasjon 🙂📷 Del gjerne videre!

@Rossabø skole 2017-12-06

Åpent (og fullt!)hus på Rossabø skole i går med stemningsfull tenning av juletre. Elevene sang 🎵Det nye SFO-huset ble offisielt åpnet🏆Utstillinger på klasserommene- bærekraftig utvikling - Livet under vann! Fine varer elevene hadde laget for salg! Regnet silte, vinden pisket, gjorde det noe..?❤️

I dag har vi på Fyrtårnet lagt fuglematere som barna får med hjem og kan henge opp i et tre eller busk slik at fuglene kan få mat nå når det blir kaldere... 😁

Da er Espira Tristilbakken offisielt åpnet! Vi gratulerer alle barn og ansatte med flott barnehage :)

@Solvang skole 2017-11-23

I år var det Solvang og Gard SFO som fikk æren av å lage hjerter til å pynte juletreet på rådhuset. Vi trosset været og trasket ned til byen. Etter at alle fikk hengt opp hjertene på treet, fikk vi pepperkaker og klementiner!

Introduksjons-seminar i KST, lørdag d. 2 desember. Kom og hør om en fantastisk behandlingsform, og av mange beskrevet som fremtidens medisin! KST er en mild, men dyp terapeutisk behandling, med milde og varsomme teknikker. Seminaret varer 4 timer, og handler om kraniet, ryggraden, bekkenet, hjernehinner og nervus vagus. Det blir vist noen teknikker som avspenner og smertelindrer ryggraden. "Mirakelmuskelen" Psoas er også spennende å høre om. http://www.sirius-skole.no/kst-seminar-2-desember-2017/ For info og påmelding [email protected], tlf 97171616

Skygger #skygger #skyggerogmagi #espirakarmsund #fantastiskstartpålivet #espirabarnehager #fantastiskstartpådagen

@Grutle barnehage 2017-11-10

I dag har hele personalet vært på kurs med Tanja Uggerud - "proff i relasjoner". Et fyrverkeri av en dame med mange gode historier som inspirerer til videre refleksjon 😁

En av kulturskolens drama/teatergrupper inviterer til improteater / teatersport på Totalen! Jippi! Som publikummer er DU med å påvirke det som utspiller seg på scenen. Dette blir kjempespennende! Vi gleder oss masse :-D Håper mange tar turen for å heie på oss og forhåpentligvis le med oss. ;-) Ta også gjerne turen hvis du kunne tenke deg å begynne med drama / teater. Kulturskolen har noen få ledige plasser! Etter innslaget er det "åpen scene". Så har du noe du vil vise frem er dette en ypperlig mulighet! Vel møtt!

ODDA: Helgekurs YSK etterutdanning godstransport. Kursdager: lørdag 25.- og søndag 26. november & fredag 1. desember & lørdag 16.- og søndag 17. desember. Kurset går fra kl. 08:00-16:00. Kurspris for NLF, MEF og avtalekunder kr. 9.500,- (ord pris. 10.500,-) Vi holder også 1 dag utvidelse for persontransport for deg som også trenger det! kr. 2000,- Påmelding gjøres via http://transportkompetanse.no/vaare-kurs/ eller ta kontakt på [email protected] eller på tlf 97102242 for spørsmål.

Vi gratulerer Kristoffer Velde med sin første scoring for Norge.

Da e d barra t å ønska adle samen ei flott helg 👌👌

NYTT SWINGKURS FOR ALLE OPPSTART 19.10.17 Lyst å lære å danse swing? . . . . . . .LIK OG TIPS VENNER OG KJENTE. Swing nybegynnerkurs (6 kvelder). Oppstart torsdag 19. Oktober kl 18:30-20:00. Pris kurs : klippekort 6 klipp kr 470,- Sted: Hemmingstad Kulturhus, Spannavegen 135, (vis-a-vis Laastad) Ingen påmelding bare møt opp. Kom gjerne alene. Forkunskaper: Ingen. Vi garanterer at alle får til å danse swing Lær å danse swing til alle typer musikk. Velkommen!

http://www.danielsen-skoler.no/duhaugesund/supert-med-valgvake-pa-danielsen/