HomeNorway

Hamar Learning Institutes

Latest Updates

@Scandic Ringsaker 2018-06-29

Vi ønsker helga velkommen med blå himmel, jentene i resepsjonen er klare for innsjekk og kokkene står klare for å servere deg deilig mat! God helg! 🌞

God jul og godt nyttår ønskes alle små og store i Øverkvern FUS barnehage 🎄🎅🎁nyt gode og fine dager sammen☃️🎉

@Minipicasso 2017-12-08

Hei! I morgen er det Lørdagsklubben fra Kl. 11:00 til 13:00. Vi sees ved Mjøsa!

Linda Therese Myhre gratuleres med førerkort i dag! Lykke til videre på veien!🚦🚘

Her er Bambini-barn med i reklamefilm for å holde kantina på Hamar katedralskole ryddig! «Selvsagt rydder vi!»

Sang inspirert av både østlig og vestlig sangtradisjon :-) Å utforske ulike sider av sin egen stemme, er som å uforske deler av seg selv. Det blir både toning, meditasjon, Sargam og en del andre måter å bli kjent med stemmens potensiale. Velkommen på kurs i Brumunddal :-)

@Kimura Hamar 2017-11-12

Mandag på Kimura Hamar 11.00 Åpen matte 18.00 BJJ. Passering DLR guard med Eirik 20.15 MMA med Marius Be there!

Matematikk i hverdagen når lekene sorteres og klassifiseres etter farge og bruksområder🤗

Flott artikkel i Ringsakern om Jonas på vg2 interiør og utstillingsdesign som er i praksis hos Hege Wølner i Brumunddal.

@Psdance 2017-11-07

Hei, i østregate utenfor ps:dance har det blitt noen endringer pga omkjøring som gjør at det ikke er lov å parkere der. Vi håper at alle kan ta hensyn til dette, sånn at alle store og små kommer trygt fram der de skal ;)Hilsen Ps:dance

Forrige uke arrangerte tredjeklasse på idrettsfag innebandy, fotball og basket-turnering for 10.klassingene fra Furnes, Børstad og Ajer. Det ble en vellykket dag med høy aktivitet og mange spennende dueller ungdomsskolene imellom. Våre idrettsfagselever hadde lagt opp et godt arrangement, og de sørget for at dagen forløp uten store problemer med god dømming, fortløpende resultatservice, speakertjeneste og premieutdeling! Å planlegge og gjennomføre slike arrangement er en del av faget treningsledelse. Dette er et obligatorisk fag for elvene som velger idrettsfag, på lik linje med en rekke andre fag som treningslære, aktivitetslære og idrett og samfunn. I tillegg kan elevene velge mellom fagene toppidrett eller breddeidrett hos oss. Om 14 dager starter vi med allidretts-SFO for elever fra Prestrud skole i treningsledelsesfaget. Det gleder vi oss til! Nedenfor ser dere vinnerlagene fra Ajer (jenteklassen) og Børstad (gutteklassen), samt Furnes sitt jentelag som vant Fair-Play-prisen!

To og halv uke igjen og så går årets julemarked av stabelen (lørdag 18. nov kl 12-17).

Vi har laget treningsdagbok :) ta kontakt for mer info :-)

Drømmehuset Hamar - Kårtorp Nedre - desember 1-3, 2017 med André Austdal - VSDP Kurslærer E: [email protected] M: 977 00 888 UKE 48 - KURSET PASSER FOR NYE OG ERFARNE DELTAKERE. Du lærer å ha en konkret og praktisk tilnærming til drømmebildene og forståelsen av symboler. Våre erfarne kurslærere gir deg en dypere kunnskap om drømmepsykologi, i tillegg til nyttige verktøy og teknikker som du fra ditt individuelle utgangspunkt kan bruke for å skape de endringene du ønsker i livet ditt. Dag 1 18.00 - Introduksjon 19.00 - 21.00 Drømmetolking Dag 2 10.00 - Drømmetolking 13.00 - Lunsj 14.00 - 18.00 Drømmetolking Dag 3 10.00 - Drømmetolking 13.00 - Lunsj 14.00 - 18.00 Drømmetolking Kursavgift kr 1700,- VELKOMMEN TIL KURS HOS VSDP DRØMMESKOLEN PÅ HAMAR! Kurset avholdes i Kårtorp Nedre kurssenter – også kjent som Drømmehuset Hamar. ADRESSE: Stabburvegen 8, 2320 FURNES KART: https://goo.gl/maps/RWPBG BESTILLING AV LUNSJ OG OVERNATTING skjer på denne linken: https://goo.gl/forms/sdXGg66R6gwI44082 MERK: Lunsj/overnatting må bestilles i god tid, helst to uker før kursstart. VSDF DRØMMEFORENING INNLANDET er vertskap for Drømmehuset på Hamar. De legger til rette for lunsj og selvbetjent overnattingsmulighet for VSDP Drømmeskolens kursdeltakere i kurssenteret. VARMLUNSJ leveres fra et lokalt cateringfirma mot et bidrag på kr 200,- pr dag (kan kun bestilles for hele kurset, ikke enkeltdager). OVERNATTING er selvbetjent, et bidrag på kr 550,- pr døgn inkluderer overnatting, måltider, kaffe, drikke, frukt og øvrige kioskvarer. Ditt bidrag muliggjør drift og opprettholdelse av Drømmehuset på Hamar. Velkommen til kurs!

@Hamar Musikkskole 2017-09-18

Hvis du gikk glipp av innslaget om Hamar musikkskole på Hamar radioen så får du en ny sjanse her. Spre gjerne ordet om oss. Hvis du vet noen som ønsker å spille å synge - del linken og tipse dem om oss. Tusen takk! Hamar Musikkskole ønsker deg en god start på uka. https://soundcloud.com/my-valkvae/070917-hamar-musikkskole-et-suplement-til-kulturskolen

@Hedmark Flyklubb 2017-09-13

Unik mulighet. Vær med å fly en Warbird fra 2. Verdenskrig. Harvard kommer til Hamar.

I morgen er en stor dag for elever og ansatte på Kirkenær skole. Da er det tid forestilling og feiring av Kirkenær skole sitt 150 år jubileum. Ungene har øvd I hele høst og gleder seg masse. Det er general prøve kl 11:00 (gratis inngang) Forestilling kl 16:00 har fortsatt ledige billetter (billetter kjøpes ved inngangen) Forestilling kl 18:30 er utsolgt. Vi håper du vil bli med å gjør denne dagen magisk for ungene.

Onsdag 13. februar er det åpen dag i barnehagen. ÅPEN DAG ONSDAG 13.FEBRUAR! Vi ønsker alle interesserte velkommen på besøk mellom kl. 9.30 – 11.30 på formiddagen eller kl. 17-19 på ettermiddagen. Hjertelig velkommen! DEL DETTE MED DINE VENNER :)

Suggestions

Psdance


Dance Studio

Kimura Hamar


Martial Arts School

Hamar Hundeskole As


Dog Trainer, Education

Hedmark Flyklubb


Aviation School, Travel Company, Airport

Idrettsfag Storhamar vgs


High School, Junior High School, Sports & Recreation

VSDP Drømmeskolen


Education, Other

Scandic Ringsaker


Bed and Breakfast, Hotel, Restaurant

Kreativitetsrommet


Art School, Alternative & Holistic Health Service