HomeNorway

Fiskå Learning Institutes

Latest Updates

Vi ser tilbake på året som har vært og takker for denne flotte turen! Vi ønsker alle våre elever en god sommer og vi gleder oss til nytt skoleår og treningsleir.

Da har Inga Vestøl Stødle fått lappen på 18-års dagen! Vi gratulerer🎉🎉

Da var sommerdansen på Bragdøya over for 20 gang. For en dag og for en kveld 🙂 Skjelden har jeg sjekket værmeldingene oftere. Kl 15.30 regnet det fortsatt, Svenske, Danske og Norske meldinger hadde alle 0 regn, og sol/sky fra 18.00. Da var det bare å kjøre på. Så en stor takk til alle 185 som tok ture ut, man glemmer fort arbeidet som ligger bak når man ser gleden i dansen. Jobbegjengen gjorde en fantastisk innsats, på 30 min, ble det pakket og klargjort 185 porsjoner. kanon bra 👍🏻 Så til slutt vil jeg bare ønske alle en riktig god sommer. Håper vi sees til høsten. Kanskje vi må ha en bryggedans i løpet av August? Følg med, plutselig danses vi 🙂 God sommer :-)

Vi har hatt en flott kveld sammen med mange nasjoner og spist mye god mat! Det var nesten tilløp til dans men det kan vi lett ta opp igjen neste gang!

@Ufo Trafikkskole 2017-11-09

Vi gratulerer Andreas Movik Schellhorn med lappen:) kos deg masse og kjør forsiktig:)

@Møvig skole 2017-11-02

Today was British Day in 8 th grade. The pupils wore school uniforms, we had afternoon tea with scones and most of our classes were held in English. A challenge for both pupils and teachers, but we had great fun with a different day in school!

Suggestions

Kom og Dans Kristiansand

Gyldenløves gate 60, 4614 Kristiansand, Norway
Dance Studio, Organization

Krüger Trafikkskole

Kristian IV gate 9, 4612 Kristiansand, Norway
Driving School

Vågsbygd bibliotek

Kirsten Flagstads vei 30, 4621 Kristiansand, Norway
Library, Cultural Center

Møvig skole

Flatholmveien 1, 4623 Kristiansand, Norway
Middle School

Akademiet Kristiansand

Elvegata 2a, 4608 Kristiansand, Norway
High School

Ufo Trafikkskole

Dronningensgate 95, 4610 Kristiansand, Norway
Driving School, School