HomeNorway

Finnsnes Learning Institutes

Latest Updates

@Fenomental 2017-12-09

Fenomental sin egen Coach Pål setter opp et seminar 5. februar neste år hvor han deler hvilke mentale teknikker han brukte for å slanke vekk 55,8 kg i løpet av ett år! Dette er et seminar som passer for alle som vil gjøre endringer eller utvikle seg. Hjelp oss å dele arrangementet. Dette kan være 2018’s viktigste workshop. Takk for oppmerksomheten og takk for at du deler. Legg gjerne ved en kommentar også på hvorfor du mener folk bør ta turen. «Fra tjukkas til smukkas» arrangeres i første omgang i Oslo.

På en skole skjer det masse flotte ting, gode opplevelser, mye aktivitet og mange flinke ungdommer. Dette synet er dessverre ofte en opplevelse våre renholdere møter. Hvem som har gjort og hvorfor skal vi ikke bruke mye tid på. Men en konsekvens av dette er f.eks å avlyse Futsal Trivsel Cup. Dette er utrolig synd og vi regner med at fra nå av tar alle felles ansvar for opprydding. Punktum finale!

Vi tilbyr følgende kurs fremover: - Lastsikringskurs for klasse B96, BE og T – 8 november - Traktor 50 km/t – 17. november Du kan melde deg på ved å ringe 77 84 15 75 eller via direktemelding.

Suggestions

Finnsnes trafikkskole


Driving School, Traffic School

Finnsnes Ungdomsskole


Middle School, School

Fenomental


Education