HomeNorway

Eidsberg Learning Institutes

Latest Updates

Kampanje! Første og siste kjøretime gratis hvis du bestiller din første kjøretime nå i løpet av juni (verdi 1300,-). De 10 første elevene som booker time vil også være med i trekningen om et gavekort på 5000 kr. Tilbudet forutsetter at Sara brukes som lærer. Sara vil jobbe i hele sommer, så her er det mulighet for å komme godt i gang med opplæringen uten å bekymre seg for fravær fra skolen. Vi kjører i både Askim og Mysen. Ta kontakt med oss her på Facebook eller direkte til Sara Sandaker på sms 41351417 for bestilling av kjøretime. Tagg noen som har behov for dette tilbudet og del gjerne.

@Innovi 2017-12-09

Vi er å finne på jul i bygda i Trøgstad 😊👍

Nå står det en hylle med gratis bøker på utsiden av biblioteket. Forsyn deg! Har du bøker hjemme du vil bli kvitt? Legg dem her! #byttehylle #askimvgsbiblioteket

Boklansering av Fjella i Østfold B.3 Svein Syversen kommer til Rakkestad Kulturhus, Festsalen. Onsdag 8.november, Kl.18.00 Gratis inngang Servering av kaffe og kringle Velkommen!

**Bli kjent med Sentrum Arena** Sentrum Arena tilbyr topp moderne møterom som kan leies på timesbasis eller dagsleie. I tillegg leier vi ut kontorer til små og store bedrifter. Vi er en herlig blanding av firmaer som støtter seg til hverandre, som igjen bidrar til et sammensveiset godt team og et bredt nedslagsfelt. Vi har ledige kontorer til disposisjon til andre som også kunne tenke seg å jobbe i et fantastisk miljø. Kanskje er det noen som pendler til Oslo, som like gjerne kunne etablert seg her? Ta kontakt med John på telefon 97480000 og be om å få ta en titt. Velkommen til dere!

Suggestions

Isaksen Trafikkskole


Driving School, Company

Innovi Sentrum Arena - utleie av kontorplasser


Meeting Room, Education, Workplace & Office

Biblioteket Askim vgs


Library, Education