HomeNorway

Brumunddal Learning Institutes

Latest Updates

Romjula brukes til trening av hest. Sirius trives med Lise på ryggen ( morro å se han livne til) Bron trener på å gå i vogn og nå er vi i sjekene og står stille😊 Konsentrert og fin på tur.

God jul og godt nyttår ønskes alle små og store i Øverkvern FUS barnehage 🎄🎅🎁nyt gode og fine dager sammen☃️🎉

Sang inspirert av både østlig og vestlig sangtradisjon :-) Å utforske ulike sider av sin egen stemme, er som å uforske deler av seg selv. Det blir både toning, meditasjon, Sargam og en del andre måter å bli kjent med stemmens potensiale. Velkommen på kurs i Brumunddal :-)

Matematikk i hverdagen når lekene sorteres og klassifiseres etter farge og bruksområder🤗

Forrige uke arrangerte tredjeklasse på idrettsfag innebandy, fotball og basket-turnering for 10.klassingene fra Furnes, Børstad og Ajer. Det ble en vellykket dag med høy aktivitet og mange spennende dueller ungdomsskolene imellom. Våre idrettsfagselever hadde lagt opp et godt arrangement, og de sørget for at dagen forløp uten store problemer med god dømming, fortløpende resultatservice, speakertjeneste og premieutdeling! Å planlegge og gjennomføre slike arrangement er en del av faget treningsledelse. Dette er et obligatorisk fag for elvene som velger idrettsfag, på lik linje med en rekke andre fag som treningslære, aktivitetslære og idrett og samfunn. I tillegg kan elevene velge mellom fagene toppidrett eller breddeidrett hos oss. Om 14 dager starter vi med allidretts-SFO for elever fra Prestrud skole i treningsledelsesfaget. Det gleder vi oss til! Nedenfor ser dere vinnerlagene fra Ajer (jenteklassen) og Børstad (gutteklassen), samt Furnes sitt jentelag som vant Fair-Play-prisen!

I dag har vi kjørt hundeslede på Mesna med flotte friluftskonfirmanter fra Brumunddal.

I morgen er en stor dag for elever og ansatte på Kirkenær skole. Da er det tid forestilling og feiring av Kirkenær skole sitt 150 år jubileum. Ungene har øvd I hele høst og gleder seg masse. Det er general prøve kl 11:00 (gratis inngang) Forestilling kl 16:00 har fortsatt ledige billetter (billetter kjøpes ved inngangen) Forestilling kl 18:30 er utsolgt. Vi håper du vil bli med å gjør denne dagen magisk for ungene.

Suggestions

Kreativitetsrommet


Art School, Alternative & Holistic Health Service

Ambsødegården IPT


School, Child Protective Service

Idrettsfag Storhamar vgs


High School, Junior High School, Sports & Recreation