HomeNorway

Bodø Learning Institutes

Latest Updates

Bilde fra dagens tur i Bodøsjøfjæra. Vi ønsker alle våre følgere en riktig god sommer! Og til de av dere som går på ferie i dag, ønsker vi noen gode og opplevelsesrike feriedager!

@Bodøsjøen skole 2018-06-26

Vi har MYE gjenglemte klær her på huset! Hvis dere savner noe, så er det tilgjengelig for en titt hele uken mellom 08.00 og 15.00.

@Stormen bibliotek 2018-06-24

Digital Supersommer starter i morgen og varer hele sommeren - velkommen til alle fra 9-14 år! ☀️🕹️

@Kurskollektivet 2017-12-20

From January 2018, we will make a few changes in our schedule. Norwegian teacher Linda will also be working for a year as a project manager at Nord University, aiming to recruit students to the eminent Faculty of Education and Arts. Next year we will only offer one or two course levels each semester (3 months), but on the other hand - a menu of workshops, Språksprell and other useful learning activities will be available for you to pick and choose from :-) —- Fra januar 2018 blir det noen endringer i kursplanene. Norsklærer Linda skal også jobbe som prosjektleder på Nord universitet et år, med å rekruttere studenter til vårt flotte Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag. Til neste år tilbyr vi kun et eller to nivåer/kurs per semester (3 måneder), men du kan også velge og vrake fra en meny med verksteder, Språksprell og andre nyttige læringsaktviteter :-)

Lurer du på hvilke kurs og utdanningsløp vi har? Ta gjerne en titt på vår hjemmeside og se hva vi har. Finner du ikke det du søker der, så ta kontakt med en av oss så kan vi hjelpe deg. Ha en super helg.

Er du ny i Norge og ønsker språktrening i norsk? Ta en titt på «Vi snakker». Det er et verktøy for digital språktrening via internett som satser på kun bilder og lyd.

🌟KULTURNATT I KVELD🌟 Dansere fra Pias opptrer: Kl. 18.00 i Biblioteket Utdrag fra balletten ASKEPOTT. Kl. 19.00 i Glasshuset Vårt Hip Hop Crew opptrer Kl. 20.00 på taket til Stormen Vårt Hip Hop Crew opptrer I tillegg skjer det masse annet gøy i sentrum utover ettermiddagen og kvelden🌟 Velkommen!

@FIRST Scandinavia 2017-10-11

Møt NASA på Norsk Luftfartsmuseum 19. oktober. 🚀🛰 Det er noen få ledige plasser til foredraget om James Webb teleskopet, som skal opp i verdensrommet i 2018, og vi anbefaler alle som er interessert å melde seg på nå. 😊 Foredraget starter klokken 19.00. Inngang kr 160,- Påmelding på mail: [email protected]

Da har vi sparket igang årets DKS år, men en samling for kulturkontakter og elevarrangører. Det hele fant sted i litteratursalen i Stormen bibliotek. Og tilsammen 110 voksne og unge var tilstede. Her fikk de en grundige presentasjon av programmet, og elevatrangørene fikk et lynkurs i kulturanmeldelse av ANs Helge Grønnmo. Musikkinnslag av trio OYO, og Ola Strand ble tatt godt imot av publikum!

Suggestions

Stormen bibliotek

Storgata 1A, 8006 Bodø, Norway
Library, Cafe, Art Gallery

Pia s ballettstudio

Bodø, Norway
Dance Studio, Arts & Entertainment

Kurskollektivet

Prinsens gate 115, 8005 Bodø, Norway
Education

Læringsverkstedet Barnehage Notveien

Notveien 2, 8013 Bodø, Norway
Preschool

Folkeuniversitetet Nordland

Storgata 34, 8006 Bodø, Norway
Education, Locality

Karrieresenteret Bodø

Besøksadresse: Kariveien 5, Bodø, Norway
Education, Public & Government Service

Den Kulturelle Skolesekken Bodø

Hålogalandsgata 25, 8003 Bodø, Norway
School

FIRST Scandinavia

Torvgata 2, 8006 Bodø, Norway
Education

Bodøsjøen skole

Bodøsjøveien 24, 8070 Bodø, Norway
Elementary School