FPG Privatgymnas

Johannes Bruns gate 12, 5008 Bergen, Hordaland


Latest Updates

@FPG Privatgymnas 2017-08-15

Det nærmer seg skolestart! Vi gleder oss til å ta imot både nye og kjente elever på torsdag. Alle møter i kantinen til oppsatt tidspunkt: Vg1: kl 10.00 Vg2: kl 11.00 Vg3: kl.12.00 Påbygg: kl.10.00 Velkommen til nytt skoleår!

@FPG Privatgymnas 2017-06-20

I går tok vi farvel med årets Vg3-kull. En fantastisk gjeng som vi kommer til å savne! Tusen takk for at dere valgte å tilbringe tiden på videregående sammen med oss. Vi ønsker dere alle lykke til videre.

@FPG Privatgymnas 2017-05-29

Til høsten flytter Akademiet sammen med FPG i Johannes Brunsgate 12. I den forbindelse har vi opprettet flere elevplasser. Du kan søke på studiespesialiserende (vg1, Vg2, Vg3) og påbygg. Lurer du på hvordan skoledagen vår er organisert, hvilke programfag du skal velge eller hvordan det er å ta sudiespesialiserende med fokusområder? Kom innom og ta en prat med oss, så svarer vi på det du lurer på. Fana skoleteater vil også være til stede og informere om teateret. I tillegg blir det Kahoot med premier. Du kan også finne mer informasjon på www.fanapg.no

@FPG Privatgymnas 2017-03-20

I dag har Ingerlise Størksen vært på besøk hos oss og gitt elever og lærere en flott konsertopplevelse. Kultur til folket!

@FPG Privatgymnas 2017-03-01

Husk at søknadsfristen for videregående opplæring er i dag! For å søke skoleplass hos oss må du fylle ut søknadsskjemaet på nettsiden vår.

@FPG Privatgymnas 2017-02-13

Vi ønsker både ungdommer og foreldre velkommen til å bli kjent med skolen vår! Vi byr på enkel servering (snacks & drikke) og du får muligheten til å møte noen av våre lærere, nåværende elever og skolens administrasjon. Du kan velge å delta på de ulike informasjonsøktene, eller bare komme for å slå av en prat og se hvordan vi har det hos oss.

@FPG Privatgymnas 2017-02-06

Vi ønsker både ungdommer og foreldre velkommen til å bli kjent med skolen vår! Vi byr på enkel servering (snacks & drikke) og du får muligheten til å møte noen av våre lærere, nåværende elever og skolens administrasjon. Du kan velge å delta på de ulike informasjonsøktene, eller bare komme for å slå av en prat og se hvordan vi har det hos oss. Program: 18.10: Rektor ønsker velkommen. (Fellesområdet) 18.15: Realfagslærerne eksperimenterer. (Rom 1) 18.35: Språklærerne informerer. (Rom 2) 18.50: Entreprenørskap og bedriftsutvikling. (Rom 3) 19.10: Historie-Kahoot m/premie. (Rom 1) *Rektor og rådgiver er tilstede for å svare på spørsmål. *Bli kjent med Fana Skoleteater. *Bli med på #søksammen - vinn kinopakker (billetter + godteri).

@FPG Privatgymnas 2017-02-03

Vi gratulerer vinnerne av #søksammen-konkurransen vi hadde på utdanningsmessen. Vi trekker nye vinnere hver fredag i februar. Legg ut et bilde på Instagram med den/de du har lyst til å søke på videregående sammen med, og merk med #søksammen, så er dere med i trekningen om en kinopakke (billetter og godteri) til hele gjengen.

@FPG Privatgymnas 2017-01-26

Elever fra Fana har en idé som skal hjelpe folk som sliles BTs sak om ungdomsbedriften Sky UB ved Fana Private Gymnas!

@FPG Privatgymnas 2017-01-26

Bli med på FPGs polaroid-konkurranse etter lunsj i dag på utdanningsmessen #tautdanning

@FPG Privatgymnas 2017-01-26

Besøk oss gjerne på utdanningsmessen i Bergen nå😀 #tautdanning

@FPG Privatgymnas 2017-01-18

Vi starter en ny tradisjon, og arrangerer skolemesterskap i lynsjakk. Du kan altså bli tidenes første FPG-mester! Alle partiene vil bli spilt i lunsjpausen, på et rom i fellesområdet. (Flere partier vil bli spilt parallelt.) Lengden på turneringen avhenger av hvor mange som melder seg på. Alle deltagere spiller mot hverandre to ganger, en gang med hvit og en gang med svart. Regler for turneringen blir lagt ut her. I tillegg til heder og ære, vanker det en liten premie til vinneren. Du melder deg på ved å trykke delta på arrangementet. Påmelding må skje innen fredag.

@FPG Privatgymnas 2016-12-09

Adventstid på Fana Private Gymnas - og juletrepynting i kantina :-)

@FPG Privatgymnas 2016-09-21

Gikk du glipp av infomøtet om Fana Skoleteater? Fortvil ikke! I løpet av kort tid kommer det infotavle for teateret i kantinen - søker du i tillegg opp og liker Fana Skoleteaters Facebookside, så har du alltid siste nytt tilgjengelig. Info om dato for audition og påmeldingsmulighet til alle grupper i skoleteateret kommer i løpet av kort tid. (Vi minner for ordens skyld om at Fana Skoleteater er en elevstyrt og selvstendig organisasjon. Teateret har tilhold på Fana Private Gymnas, men skolen blander seg ikke i teaterdriften)

@FPG Privatgymnas 2016-09-15

Da er vi straks klare for foredrag med fotograf Pål Schaathun!

@FPG Privatgymnas 2016-09-15

Vi gleder oss til første aktivitet i det utenomfaglige programmet for elever ved Fana Private Gymnas: Kl. 15:50 i dag presenterer Pål Schaathun foredraggsfotograf auditoriet!

@FPG Privatgymnas 2016-09-12

Pål Schaathun har i femten år arbeidet som reportasjefotograf for TV 2. Han har dekket nyheter og konflikter over hele verden, særlig borgerkrigen i Syria, og er lidenskapelig opptatt av de sakene han involverer seg i. Arrangementet er del av det utenomfaglige tilbudet for elever ved Fana Private Gymnas. BEGRENSET ANTALL PLASSER.

@FPG Privatgymnas 2016-09-06

Utenomfaglig tilbud for elever ved Fana Private Gymnas: Vi er klare med det første foredraget i høstens program!

@FPG Privatgymnas 2016-08-30

Videregående skolevettregler for nybegynnere Vi har vridd litt på Fjellvettreglene for å hjelpe nye elever ferdes trygt i ukjente skolegårder. Vi har ledige plasser og løpende opptak. www.fanapg.no


See more learning institutes near Bergen

About

Fana Private Gymnas er en videregående skole som tilbyr studiespesialisering og påbygg fra og med skoleåret 2016/2017. Første skoledag er mandag 22. august

Description

Akademiet Bergen flytter høsten 2017 til Johannes Bruns gate 12 i Bergen sentrum. Skolen heter nå FPG Privatgymnas og er en videregående skole som tilbyr studiespesialisering og påbygg. Du når oss på telefon 55323231. Send også gjerne e-post til [email protected]


Suggestions

Det samfunnsvitenskapelige fakultet, UiB

Lauritz Meltzers hus, Fosswinckels gate 6, 5007 Bergen, Hordaland
College & University, School, College & University

Biologisk Fagutvalg

5008 Bergen, Hordaland
College & University, College & University

Bergen Startup Week

Bergen, Hordaland
Education

Akademiet Bergen FPG

Marken 37, 5017 Bergen, Hordaland
Private School, High School


Privacy Policy