Bergen Karate & Kampsport Klubb

Krohnstad Idrettsanlegg, Fjøsangerveien 38, 5054 Bergen, Hordaland


Latest Updates

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-11-11

Ikke noe press, men det er helt greit om du stemmer på Bergen Karate Kampsport Klubb:-)

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-11-10

Nye fordeler til klubbmedlemmer: https://kampsport.no/forbund/norges-kampsportforbund-inngar-samarbeid-med-elite-medical-idrett/

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-11-06

Medlemsfordel: Lederkurs Siste frist for påmelding. Et par ledige plasser til kurshelgen i Oslo 10-12. november. KVINNER DELTAR GRATIS!

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-11-01

Vi er fullbooket!! Ingen flere påmeldinger. EN UNIK MULIGHET! SHIHAN QUINN besøker BERGEN! Shihan Quinn (6th Dan), er en av de mest respekterte Shihan i verden. Cameron har trent flere Australienere, All-Japan og verdensrangerte fighter mestre innen Kyokushin enn noen andre. Hvorav den mest berømte er Gary O’Neill. Cameron Quinn var Sosai’s tolk i 15 years, og har derfor en unik innsikt i Sosai sine tanker og filosofi. I tillegg var Cameron gift med Sosai s datter Kuristina i 12 år. and therefore has a unique insight to Sosai’s thoughts and philosophies. Cameron er også forfatteren av den klassiske Kyokushin karate boken “The Budo Karate of Mas Oyama”. BINDENDE PÅMELDING! Pris Kr 250,- per deltaker (din klubb blir fakturert i ettertid) Dato: Onsdag 8. november Tid: 1800-2100 (inkl. pauser og teori) Sted: Årstad Videregående skole, Fjøsangerv. 38A. (Inngang garderober ved Krohnsminde fotballstadion på Danmarksplass. Bybanestopp ved skolen. Parkering inne på skolen.) Frist: Tirsdag 7. november. Merk kun 40 plasser. Første mann til mølla gjelder (noen klubber velger å melde seg på per epost, og er ikke synlig her). Vi bekrefter om du har fått plass. Pris: 250 kr. Betales til klubben, og klubben blir fakturert i etterkant. Bindende påmelding. Alder: Min 15 år Annet: Ta gjerne med skrivesaker el. nettbrett etc. for å få med deg Shihan`s poeng. Han vil tegne og fortelle på tavle. Tema: Vi har ikke landet helt på tema, men det vil bli noe for de fleste. Sannsynligvis inndelt i flere bolker inkl. teori. Litt av Shihan sine favoritt fighting teknikker, noen bunkai, 80/20 training (?) Trene smart, spesielt for de over 40. Kanskje noe takedowns prinsipper for stående fightere. Man behøver ikke å være i toppform for å delta. Det vil bli lagt vekt på læring! Sportslig hilsen Bjørn Solberg

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-10-23

Følg med vår egen Endre Solem på TV2 i morgen. Klart vi er stolt over å ha kjendiser i klubben vår :-) <3 Nå eller aldri 20:00 - 21:00 Sesong 1 • Episode 1 av 8 Norsk dokumentarserie. Elin Ruhlin Gjuvsland møter åtte mennesker som bærer på en drøm. Skal de ofre alt de eier – for å starte et helt nytt liv? Ekteparet Trine og Endre Solem er begge i full jobb som økonomer, bor i Bergen og har sett seg lei på vestlandsværet. De har lenge drømt om å flytte til Italia og drive vingård. Tør de følge drømmen?

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-10-18

Liten gjeng på trening i går kveld, men så absolutt en fantastisk gjeng. MEGET GOD Fighting Spirit! Takk til Sensei Bjørn for god instruksjon, som alltid. Takk til Andreas som kjørte god styrketrening på slutten. De to juniorene som måtte vente på sine foreldre fant seg også godt til rette med kreativ bruk av kamp matter. OSU!

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-09-18

Vi og Norges Kampsport Forbund er opptatt av å skape trygge rammer for alle barn som driver aktivt med kampsport. Derfor meldte vi oss inn som Se & bli sett – klubb hos AV-OG-TIL i begynnelsen av året. Filmen nedenfor er til påminnelse. Vi tror alle våre medlemmer er godt ivaretatt, men alltid greit med kompetanseheving innen området.

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-09-15

Lurer du på når det er stevner i Norge for fullkontakten http://www.bkkk.no/treningstider/

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-09-14

Mer informsjon om gradering følger på epost til våre innmeldte medlemmer når vi nærmer oss. Further information about the grading will be communicated per email to our registered members.

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-09-14

Mer informsjon om gradering følger på epost til våre innmeldte medlemmer når vi nærmer oss. Further information about the grading will be communicated per email to our registered members.

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-08-15

Jo mer du svetter på trening, dess mindre blør du i kamp!

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-08-10

Første trening etter sommerferien er allerede torsdag 17/8-2017 Liten og stor, vi venter dere på trening :-)

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-06-15

Da har klubben fått 2 nye svartbelter! Bård (47) og Tor Christian (52) viser at alder er ingen hindring. Begge klarte 30 manns kumite med glans. Til å hjelpe seg fram stilte 8 av klubbens svartbelter som motstandere. I tillegg gikk vår tungvekter Elvedin (50 om noen uker) sine 20 kamper til han var helt tom, og kunne motta sitt etterlengtede brune belte. Det kommer sannsynligvis noen flere bilder og små snutter etter hvert. Det er bare å gratulere disse godt voksne samuraiene!

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-05-16

Min venninne Sarhn i Australia har ved etablering av egen dojo laget en liten videosnutt som viser hvordan man knyter obi/belte på dogi/drakten. En bitteliten tilleggsopplysning er at når man bretter beltet i to i begynnelsen, så skal merkelappen henge ned mot venstre. Da ender den opp mot høyre, på samme side som merkelappen på dogi. Man skjønner det når man prøver seg fram.

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-05-03

Vi har lært det før, men en påminnelse om hvordan å utføre grunnleggende førstehjelp er alltid positivt.

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-04-29

Stockholmsidrotten har laget en god video om hvordan vi alle som voksen kan støtte barn i idretten.

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-04-27

Det er digg med trening. Tøying og teknikk på de voksne i dag!

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-04-20

Action underholdning på lørdag? Husk Kyokushin Open i Laksevåghallen fra kl11-16.30

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-03-28

Kjekt å se at en av våre tidligere utøvere gjør det bra for Aktiv Kickboxing klubb i Stavanger. Gratulerer Erik Grindheim! BKKK er stolt av deg! Godt å se at det ikke bare er fight når du er på besøk i Bergen lenger.

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-03-26

Tidspunktet er tentativ! Ytterligere informasjon i invitasjon distribuert på epost fra Sensei Bjørn til medlemmene/foresatte. Ungdommer avslutter ca 20.00 Fight for voksne begynner ca 20:15 (da trenger vi også fightere som ikke er oppe til gradering).

@Bergen Karate & Kampsport Klubb 2017-03-26

Graderingsdato er satt for alle parti til torsdag 15/6-2017.


See more learning institutes near Solheim

About

Bergen Karate & Kampsport Klubb trener karate og selvforsvar i gymsalen til Årstad videregående skole på Danmarksplass i Bergen. Sentralt langs bybanen.

Description

Bergen Karate & Kampsport Klubb er gått fra å være en ren karate klubb innen stilarten Kyokushinkai til å være en klubb som omfavner et bredere og mer helhetlig kampsportsaspekt.

General Info

Siden oppstarten i 1986 har klubbens instruktører vært på en rekke treningsleire og seminarer i inn- og utland. I tillegg til Kyokushin karaten som basis er det tatt inn elementer fra bl.a. Jujutsu, Combat Fighting (Kenny Johnson) og ikke minst det nye ultimale selvforsvarssystemet Keysi Fighting Method (KFM) som er utviklet ”på gaten” av spanjolen Justo Dieguez Serrano og engelskmannen Andy Norman. Karatens mange kataer er byttet ut med realistisk trening med partnere.

Mission

Klubbens filosofi er hele tiden å være i utvikling som livet og samfunnet ellers og variere treningene. Ingen trening skal være lik. Det skal være spennende å komme på trening og man skal i løpet av en økt få trent både kondisjon og styrke i tillegg til det mentale aspektet. Egne barnepartier blir ivaretatt av de mest erfarne instruktørene og legger vekt på å utvikle selvtillit, selvkontroll, høflighet og respekt.

Founded

Bergen Karate & Kampsport Klubb was founded in 1986

Products

Fullkontakt karate, Kyokushin, Selvforsvar, Defence Lab, Combat Fitness, Tabata

Parking

Lot Parking No
Street Parking Yes
Valet Parking No

Operating Hours

monClosed
tueClosed
wedClosed
thuClosed
friClosed
satClosed
sunClosed

Suggestions

Studentråd, avdeling for lærarutdanning, HiB

Inndalsveien 28, 5063 Bergen, Hordaland
Education

Latvisk kulturskole Bergausis

Jørgen Moes gate 26, 5053 Bergen, Hordaland
Music Lessons & Instruction School, School

Bergen Uavhengige Sosialrådgiving - BUS

Møllendalsveien 6, 5009 Bergen, Hordaland
School


Privacy Policy