HomeNorway

årøysund Learning Institutes

Latest Updates

Vi ønsker alle elever og foresatte en god og velfortjent ferie med fine dager, sol og sommer. 20. august starter vi opp igjen. Da gleder vi oss til å møte dere alle igjen, og til å få hilse på våre nye førsteklassinger. Inntil det: - Kos dere og nyt fridagene!😎🍓☀️⛱️🦋

Da ønsker TS kampsportsenter velkommen til siste uken med vanlig trening for voksne før ferien.

Vi ønsker alle elever, foreldre/foresatte og venner av skolen en riktig god sommerferie!!

4. klasse har hatt prosjektarbeid og laget bro av papir og binders!

Beskjed fra leverandøren av filmen fra showet: FIKK DU IKKE KJØPT FILMEN I HELGEN? De som ikke fikk forhåndsbestilt filmen fra ”CHARLIE”, kan enda få den til redusert pris frem til 10.mai. Etter dette går prisene opp med kr 50 pr forestilling. Dette kan dere gjøre på følgende måte: 1. Vippse kr 150 (pr forstilling) til 15372, Kjølberg Produksjon. (Ønsker du levert på minnepenn er dette kr 300 (450 for begge). Er det noen som ikke har vipps kan jeg sende faktura på epost. Kjøper du filmen, kan du for et tillegg på kr 50 pr forestilling også få med en versjons (som ikke tar like stor plass) tilpasset mobil/nettbrett. 2. Send meg så en mail til : [email protected], med: navn, tlf. og hvilken (hvilke) forestilling du ønsker/har betalt for. 3. Dere får mail tilbake med bekreftelse på ditt kjøp. Noe annet dere lurer på så bare ta kontakt: [email protected] , tlf 900 67 167 NB! Vi har skiftet elektronisk løsning for nedlastning. Vår leverandør av nettbutikk har ikke klart å levere et tilfredsstillende produkt, så vi har valgt en løsning med en link med direkte nedlastning. Har du ikke kart å laste ned tidligere filmer (eller ønsker å kjøpe) så ta kontakt med meg, så får dere det levert via vår nye nedlastingssystem.

@Teie skole 2017-12-13

Tusen takk til årets førstetrinn som gav 2.-4. trinn en flott Lucia-konsert i dag🕯

Minner om at vi lager gaver etter deres ønske 😀

@Datakiosken 2017-12-01

Nå er det tross alt 1. desember, og da er det lov å pynte🎄🎁🎀😍 Julemusikken klinger i korridorene på senteret og stemningen er på topp :) Vi har fått inn nytt parti med brukte maskiner til en hyggelig pris :) fra kr 1490 - 2990. i3 - i7 prosessorer, 4 GB RAM, 14'' og 15''.

Nylig fikk senteret første utgave av "trekkfuglspillet". Dette terningspillet er utviklet ved senteret. Her gjelder det for Randi Rødstilk å komme seg fra hekkeområdene i Finnmark via Ilene og videre ned til overvintringsområdene i Vest-Afrika. Underveis møter hun både på oppturer og nedturer, og jammen må hun ikke både le, gråte, ta armbøyninger, løpe noen runder og svare på spørsmål underveis. Disse to barna syntes i alle fall spillet var gøy. Kom og prøv det på et av våre benkebord utendørs til våren!

@Unique Mind ESP 2017-11-20

Vårt ønske er å bidra til at endring skjer hurtigere. Vi endrer utrykket: «Ting Tar Tid» til: "Ting Transformeres med Turbofart". Ha en deilig uke med turboen på! 😊 www.uniquemindesp.com

Kurset gjelder for dere som ikke har hatt dette på Trafikalt grunnkurs, eller til dere som er over 25 år.

Vi gratulerer Roger Johansson med både stor dag og førerkort i dag. Tusen takk for jobben, vi gleder oss til å møte deg i trafikken. 😀👍🏻🎉🎁🍀

Har du selv en skolestarter, eller kjenner du noen som har det? Fristen for å søke skoleplass for skolestartere høsten 2018, er 15.desember.

Her blir det juleavslutning for voksenpartiene 15.12.17. Bli med da vel!

Færder arrangerer utdeling av fagbrev, svennebrev og kompetansebevis onsdag 1.nov kl 19.00

@ITC Boreskolen 2017-08-30

Statoil skal fortsette å borre mye i Barentshavet :)

På vår gode venn og samarbeidspartner Carstens måte👍😀

Da var EECs studietur til Krakow gjennomført for 6. gang. I løpet av få dager fikk fremtidige leger og tannleger anledning til å få et første innblikk i det medisinske fakultets virksomhet. Entusiastiske professorer stilte opp og formidlet sin kunnskap til unge, ivrige mennesker med et vidåpent sinn. I tillegg fikk deltakerne delta på to middager med «Krakowstudentene» fra Norge som vertskap. Det ble også litt tid til omvisning i Krakows vakre «Stare Miasto» (gamlebyen). Vi takker alle som var med, og ønsker hver og en velkommen som student ved Jagiellonske universitets medisinske fakultet på enten medisin- eller tannlegestudiet høsten 2017.

Minner om "drop-inn" dans på søndag 16/10 på Oserød skole kl 14.00 -15.00, og 15.00 - 16.30, vi repeterer og danser og koser oss - bli med da vel! Sosialt og moro, fin musikk og lett trim! Youhuuu! [email protected] / 922 37444.

Lær deg trafikkteorien for klasse B på en lett og levende måte! www.eteori.no

Suggestions

Teie skole


Elementary School

Kulinaria Matkurssenter


Cooking School, Personal Chef, Company

Elihu Kristne Grunnskole


Religious School, Religious Center

Færder videregående skole


High School, Public School, Junior High School

Raymond og Hildes Trafikkskole As


Driving School, Automotive, Aircraft & Boat

Juliussen Trafikkskole


School, Driving School

Juliussen trafikkskole AS


Driving School, School

Datakiosken


Computer Repair Service, Computer Store, Computer Training School

Extend - art of dance


Dance School, Dance Studio

Besøkssenter våtmark Ilene


Wildlife Sanctuary, School

Tønsberg Ju Jitsu


Martial Arts School, Sports Club, Organization