HomeNorway

åmot Learning Institutes

Latest Updates

Her går det unna! Enda et puslespill er så godt som ferdig etter kjempeinnsats idag av flere ivrige jenter og gutter. Vi pusler oss stadig fra noen tiår tilbake og til nåtiden.

Kursdag på Modum. Du er velkommen til info og demonstrasjon av terapimetoden IoPT, vi viser deg først skritt på din vei frem til et bedre liv. ❤ Hvem er du bakom alle blinde flekker/ illusjoner? Søndag 12. november kl 12- 17. Pusterommet, Modum. Forfriskninger serveres, kr 1000.- pr person. Par betaler kr 1500.- Påmelding nødvendig. Max8 pers. 40230224 www.pusterommet.biz " Det finnes ingen kroppsløs tanke, det finnes ingen ren psykisk erfaring, vi er i verden som kropper og det tilsier at alt vi erfarer angår oss kroppslig. Det mentale og kroppslig aspekt av mennesket er to side av samme sak" En krenket barndom gir ikke bare psykisk syke voksne, det fysiske i oss rammes også. (Fra egen sertifiseringsoppgave/ Anna Luise Kirkengen, og studie 2005- Adverce Childhood Experience ) Bilder: Bøkene til Vigdis Hjort," Arv og Miljø" og Helga Hjort " Fri vilje"

Hurra for Eva som bestod førerprøven sin i dag 😃🎉 Anita P og Eiker Trafikkskole gratulerer 😃🎉

Takk til alle elever, lærere og publikum ! Det ble en flott konsert og penger i bøssene til UNICEF Norge🎶😊

@Drammen Flyklubb 2017-08-22

Lørdagens siste landing. Dagen avviklet uten nedbør 👍 Takk for besøket til oppmøtte!

Håper alle har hatt en lang og fin sommerferie. I dag starter vi med vanlig timeplan igjen og ønsker alle velkommen ☺️

@Åpen barnehage 2017-07-31

Denne siden vil nå legges ned, men før vi gjør det vil vi gjerne sende en stor TUSEN TAKK til alle dere som har besøkt oss og på den måten vært med å skape Åpen Barnehage til det den har vært gjennom vel 13 år i Øvre Eiker Kommune!! Vi er glade og stolte over å kunne få lov til å bli kjent med både små og store innbyggere i Øvre Eiker sitt nærmiljø. Det har vært stort å få være med å se hvordan vennskap har blitt til, hvordan liten har blitt stor og hvordan ett hus har vært møtepunkt og knyttet mange ulike, men unike mennesker sammen❤️ Takk for oss🤗 Hilsen alle oss i Åpen Barnehage😊

Suggestions

Chon-Ji Taekwondo Academy Hokksund


Sports Club, Martial Arts School, Gym/Physical Fitness Center

Drammen Flyklubb


Aviation School, Sports & Recreation

Nedre Eiker Kulturskole


Performing Arts School

Eiker Trafikkskole


Driving School, Professional Service