Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă"

str. Studenţilor 8/2, Chisinau, Moldova


Latest Updates

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-12-03

Activitatea respectivă a fost o prezentare a evoluției veşmintelor de-a lungul istoriei. Îmbrăcămintea omului a jucat un rol important în contextul dezvoltării sale. De la preistorie până la epoca contemporană, elevii au demonstrat ce purtau oamenii şi cum hainele lor vorbeau despre statutul social sau țara de origine.

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-11-29

Cea de-a trei zi a decadei istoriei în liceu s-a desfășurat sub forma unei “Lectii in hol” cu genericul “Istorie și identitate”. Ora s-a bazat pe materialele elaborate de elevi, consacrate procesului de redeșteptare națională în Basarabia 1917-1918. A fost o lecție exercițiu cu referință la analiza documentului istoric.

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-11-29

În a doua zi a decadei istoriei, catedra de științe socioumanistice a desfășurat etapa locală a concursului “Tinerii Herodoți” în clasele de gimnaziu.

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-11-29

!!! Anunțăm concursul “Cea mai originală clasă”, de ziua națională a românilor - 1 Decembrie. Element de vestimentație ia românească, tricolorul etc. Haideți împreună să creăm o atmosferă românescă. Port ie cu mândrie! Clasa câștigătoare va apărea pe pagina Senatului Liceului.

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-11-28

Informatica este probabil unul dintre cele mai iubite obiecte de studiu al elevilor. Astfel, elevii claselor cu profil real au decis să facă haz de necaz. Mâine, la ora 14:00, în incinta Liceului Teoretic "Ion Creangă", sala de festivități, va avea loc TVC-ul. Clasa XI-a "A" și clasa a XI-a "B" vor încinge scena, Vă așteptăm cu mare drag. Poate că după vizionare, veți îndrăgi acest obiect 😏😅😌

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-11-27

La 21 / 27 noiembrie 1917 a fost creat organul reprezentativ al Basarabiei - Sfatul Țării. Azi, 27 noiembrie 2017, aniversăm centenarul Sfatului Țării. Catedra științelor socio-umanistice a deschis decada istoriei în Liceul Teoretic “Ion Creanga”.

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-11-26

Momentele colorate de la Balul Bobocilor Ediția 2017 le găsiți aici https://drive.google.com/drive/folders/1AE82lfBo-WdJ-07BwN7YJ5EfUx1OSjnT

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-11-26

Pe zi ce trece elevii noștri se implică tot mai activ în concursuri, ocupând locuri de frunte. Astăzi ne mândrim cu echipa “Interregnum” alcătuită din Șevciuc Mihai, Elina Șavga, Burbulea Veronica, Popa Ilie, Viorel Derevenco și Chicu Silviu, care au luat locul 2 la concursul intelectual “Ce? Unde? Când?” Cu genericul “Particip, învăț, decid”. Concursul a fost organizat de către Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral sub inițiativa Ministerului Educației și a avut loc în incinta Liceului Teoretic “Gheorghe Asachi” la orele 11.

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-11-22

Aducem sincere felicitări elevilor și profesorilor Clubului de Robotică Lilia Mihalache și Viorica Juc, care au adăugat locurile 1 și 2 în colecția trofeelor liceului. Competiția Națională de Robotică ”SumoBot Challenge Moldova 2017” a avut loc pe 19 noiembrie, adunând împreună 64 echipe din toată Republica. Peste 120 de copii ghidați de antrenorii lor au avut parte de o experiență captivantă, cu multă acțiune și energie pozitivă. Parametrii roboților au fost 15 cm pe 15 cm, standart. Liceul nostru a avut două echipe care au participat: - SumoGreen, formată din Ureche Radu, Bogdan Roșca și Ștefan Roșca, care au ocupat locul 1! - SumoJun, formată din Ureche Dan și Laurențiu Chirilă, care au ocupat locul 2! Câștigătorii competiției s-au ales cu premii și cupe pentru clubul nostru de Robotică. Competiția a fost organizată în premieră în țara noastră cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare si Guvernului Suediei în cadrul Proiectului de Competitivitate din Moldova. Roboțeii au fost expuși în holul Liceului.

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-11-14

Ieri a fost deschiderea săptămânii științelor exacte informatica-fizica-matematica. Holul a fost împodobit de către elevii noștri care de dimineață au întâmpinat profesorii. Clasa a XI-a “B” au chemat studenții de la UTM, care ne-au prezentat un roboțel și activitățile care le poate efectua pe baza unor algoritmi.

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-11-13

Dragi elevi, aveți oportunitatea de a vă exprima opinia referitor la programul școlar al disciplinei-INFORMATICĂ! Vă rugăm să completați chestionarul realizat de CNE, îți va lua câteva minute și e anonim. Mulțumim anticipat pentru contribuție. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeBkX3z0OEz99sdaihjVgeTWRq_N6k8ZQJneRh5uPiZm5dCHQ/viewform

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-10-30

Multumim fotografului evenimentului Gabriel Gribincea <3

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-10-30

Talent. Creativitate. Originalitate. Astea au fost principiile pe care s-au bazat cei mai bravi crengieni la traditionalul eveniment al liceului "Toamna Aurie". Multumim tuturor participantilor pentru munca depusa si pentru omagiul adus Reginei Toamna.

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-10-26

Vă anunțăm un nou concurs! Ce trebuie să faci ca să participi? 1. Postează o poză de la evenimentul “Toamna Aurie” pe profilul tău de Facebook cu hashtag-ul #toamnelelacreanga. 2. Adaugă Check-in la Liceul Teoretic “Ion Creangă” Ai la dispoziție 24 de ore din momentul începutului evenimentului. Cea mai originală poză câștigă un premiu special oferit de Senatul Elevilor. Vă urăm succes!

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-10-25

Propunem tuturor elevilor Liceului Teoretic “Ion Creanga” cursuri de PR-Managing. Nu ezitați să aplicați pentru a afla mai multe despre persoanele care se ocupă de managementul comunicării într-un grup social, organizație, proiect, eveniment etc. https://docs.google.com/forms/d/1xQFq3-Zw4prDpCcxSHYUVHdoXMxDvcqTzGO9tB1RZd4/viewform?edit_requested=true

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-10-25

Aducem sincere felicitări elevilor noștri care au ajuns în finala și semifinala “Cupei Interact 3.0”. “O experiența incredibilă, 4 dezbateri într-o zi reprezintă o practică foarte bună. Extrem de obositor, însă suntem mândri purtând numele Liceului și al Clubului de Dezbateri din Creangă!”, afirmă participanții campionatului. Le dorim succese în continuare. Îi îndemnam și pe ceilalți crengieni să îndrăznească și să facă parte din familia debaterilor liceului.

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-10-19

Invităm toți doritorii de a participa în cadrul activităților de voluntariat organizate in Liceul Teoretic "Ion Creanga". Dacă ești activ, responsabil, vrei să îți faci noi prieteni, vrei să înveți să faci față provocărilor și ești dornic de a face o schimbare, nu rata șansa de a te afirma prin ambiția ta, aplicând în comunitatea voluntarilor din liceul tău. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos până la data de 30 octombrie. Te așteptăm cu drag! https://docs.google.com/forms/d/1O00NNj5YoP8lgwGyOOT2EnMv27TzMf7P5_hi085fGQo/edit?usp=drivesdk&chromeless=1

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-10-17

Felicităm clasele a X-a “C” și a X-a “B”! Astăzi a avut loc finala campionatului de fotbal. Mulți elevi au urmărit lupta aprigă care s-a încheiat cu scorul 4:0. Golurile fiind marcate de Victor Slobozianu, Vlad Bodnariuc, Cătălin Ermurachi, Cristian Topală. Interviurile fotbaliștilor și altă informație interesantă o găsiți în următoarea revistă a Liceului. Vă urăm succes în continuare.

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-10-16

Mâine, la orele 14:00 vă invităm la o discuție deschisă cu Cristina Romanschi, fosta crengiană care a ajuns să studieze Marketing internațional la Fontys Venlo University of Applied Sciences. Tânăra vloggeriță ne va relata despre experiența sa în Olanda, despre calitatea studiilor și dorul de casă. Așteptăm toți doritorii în cabinetul numărul 213.

@Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" 2017-10-15

Invităm toți iubitorii de fotbal la ultimul meci din campionat. Clasele a X-a “C” împreună cu a X-a “B” și a Xl-a “C” vor concura pentru primul loc pe data de 17 octombrie, după lecția a Vl-a, pe terenul de fotbal. Dar voi cine credeți că va câștiga?


See more learning institutes near Stauceni

About

L. T. ''Ion Creangă'' este una dintre cele mai prestigioase instituții de învățămînt din Capitală.

Founded

Senatul Elevilor Liceului Teoretic "Ion Creangă" was founded in 1944

Operating Hours

mon7:00 AM - 7:00 PM
tue7:00 AM - 7:00 PM
wed7:00 AM - 7:00 PM
thu7:00 AM - 7:00 PM
fri7:00 AM - 7:00 PM
satClosed
sunClosed

Suggestions

Evaśport


Sports & Fitness Instruction, Sports & Recreation Venue

Biblioteca Alexandru Donici

str. Studentilor 12/3
Library

Comitetul Sindical Studențesc Universitatea Tehnică a Moldovei

Studenţilor 5, str.
Non-Governmental Organization (NGO), Education, Other

English Club Smile

Bulevardul Moscova 18
School

Scoala republicana de hipism si pentatlon modern

Calea Orheiului 90
Horse Riding School, Stadium, Arena & Sports Venue, Professional Sports Team

Primaria oraşului Cricova

Chişinăului 90
Government Organization, Public & Government Service

Biblioteca Mihail Ciachir

str. Florilor 12/1
Library


Privacy Policy