Fundaţia BITONIC

Bulevardul Dacia Nr. 49/14, MD-2062 Chisinau, Moldova


Latest Updates

@Fundaţia BITONIC 2017-12-08

Crăciunița noastră vă pregătește deja surpriza! Fiți pe fază!! ;) ;)

@Fundaţia BITONIC 2017-12-08

Magie adevarata la Fundatia Bitonic! Bradul nostru s-a aprins! ;) Motor, camera, Scena #235 In rolurile principale-Alisa, Maria si Bradutul Magic ;) Настоящее волшебство только в Fundatia Bitonic!! Раз, два, три! Ёлочка, гоори! Мотор, камера, дубль #235 В главных ролях- Алиса, Мария и Волшебная ёлочка ;) #holidays #fundatiabitonic #bradutulvesel #MagieNuGluma

@Fundaţia BITONIC 2017-12-07

Atelier pentru copiii miergpe 9 decembrie la 10:00. Impreună cu copiii vom face: - gimnastica distractiva, - lectie de nutritie- Cum să avem mai multă energie în fiecare zi - Ruladă cu carne și legume - jocuri distractive - farfuria magică Data- 9 decembrie 2017. Ora: 10:00 - 12:00. Varsta copiilor - 4- 7 anisori. Adresa: Bul. Dacia 49/14 Tel. pentru inscrieri: 068 900 890 Înscrierea este obligatorie, până pe data de 8 decembrie, orele 12.00 Pret- 80 lei/per copil Mamici cu 2 copii - 120 lei/ per 2 copii.

@Fundaţia BITONIC 2017-12-07

Anul trecut Fundatia BITONIC a lucrat cu copii care sunt supravegheati si ajutati de asociatia La Via. Sa stiti ca sunt copii foarte curiosi, dornici de a cunoaste si plini de viata. Pe 9 decembrie, asociatia studentilor Europeni - AEGEE Chisinau organizeaza un eveniment de caritate. Donatia voastra va fi bilet de intrare la acest eveniment. Veti avea parte de muzica frumoasa, dansuri si lampioane. Banii acumulati vor fi donati copiilor La VIA. E placut sa primesti cadouri, dar este si mai placut sa vezi zambetul pe fata copilului care primeste cadouri. Daca aveti doua ore libere si vreti fa creati magia pentru alti copii, va invitam la evenimentul organizat de AEGEE.

@Fundaţia BITONIC 2017-12-06

Cei trei Bucătărași de la BiTonic: Călin, Eva și Bogdan, de data asta au gătit un chec delicios de morcov, pe care nu am reușit să îl pozăm pentru că s-a terminat prea repede, atât de delicios a fost. Altfel nici nu se putea de vreme ce ei singuri l-au gătit. În afară de aceasta au învățat despre fibre și importanța lor pentru organism, temă, care grație voluntarului BiTonic Anișoara a fost explicată pe înțelesul unor copii de 4 ani. Dar copiii voștri ce fac în zilele de sâmbătă în prima parte a zilei?

@Fundaţia BITONIC 2017-12-03

Voluntarii Fundatiei Bitonic la Festivalul Voluntarilor 2017 :) #festivalulvoluntarilor2017 #echipabitonic

@Fundaţia BITONIC 2017-12-01

La liceul cu profil de Arte Plastice N. Berezovschi, in clasa a 1-a E am gasit astazi copii veseli, inteligenti si mereu gata sa raspunda la intrebarile noastre de nutritie si sanatate. Multumim mult parintilor si dirigintei pentru invitatie! Impreuna crestem o generatie sanatoasa! :)

@Fundaţia BITONIC 2017-11-30

Copiii din clasa a II-a A din liceul Ion Creangă ne-au uimit astăzi cu cunoștințe deosebite de nutriție și dorința arzătoare de a acumula altele cît mai noi și interesante. Inteligenți, disciplinați și curioși- am primit o plăcere deosebită să vă vizităm. Mulțumim mult Dna Irina Lungu - diriginta conștientă și sîrguincioasă pentru invitație! Cu cel mai mare drag vom reveni! :)

@Fundaţia BITONIC 2017-11-28

Atelier pentru copiii mibrepe 2 decembrie la 10:00. Impreună cu copiii vom face: - gimnastica distractiva, - lectie de nutritie despre fibrele alimentare si utilitatea lor pentru digestie - Chec cu morcov - jocuri distractive - farfuria magică Data- 2 decembrie 2017. Ora: 10:00 - 12:00. Varsta copiilor - 4- 7 anisori. Adresa: Bul. Dacia 49/14 Tel. pentru inscrieri: 068 900 890 Înscrierea este obligatorie, până pe data de 1 decembrie, orele 12.00 Pret- 80 lei/per copil Mamici cu 2 copii - 120 lei/ per 2 copii.

@Fundaţia BITONIC 2017-11-28

Marii bucătari se nasc la BiTonic. Nu vă vine să credeți, atunci priviți pozele cu acești patru bravi băieți, care sâmbăta aceasta au făcut împreună cu voluntara Fundației BiTonic Agafia Cărăuș o echipă demnă de toată lauda. Astfel, pe lângă faptul că până și cei mai mici – Călin și Bogdan ambii de patru ani, au învățat ce înseamnă Mineralele, și care este rolul lor pentru, copiii au gătit cu minim efort din partea adulților carne la rolă, pe care ei au numit-o conventional pizza fără blat, și au improvizat moși de zăpadă din castraveți și morcovi. În procesul de lucru, bucătații mici au fost ajutați de bucătarii mai mari - frații Ion și Roman. Și copii dumneavoastră pot avea parte de asemenea experiențe de neuitat, dacă vor frecventa lecțiile de la BiTonic. Urmăriți pagina noastră de facebook pentru a afla mai multe detalii.

@Fundaţia BITONIC 2017-11-27

Astăzi la invitația încă a unei diriginte conștiente am efectuat o vizită la liceul teorethai Eminen clasa ema discuției fiind produsele alimentare dăunătoare organismului în creștere, cu ce le putem înlocui și care ar fi pincipiile nutritive, care nu trebuie să lipsească din meniul zilnic. Merci mult, copii- ați fost cu toții foarte activi și interesați! Mulțumim mult dirigintei și administrației liceului- împreună creștem o generație sănătoasă!

@Fundaţia BITONIC 2017-11-27

Astăzi am fost în vizită la liceul teoretic Orizont, în clasa a 5-a A. Am avut o discutie interactiva despre principiile alimentatiei sanatoase, efort fizic si hidratare. Am ramas placut surprinși de nivelul cunoștințelor copiilor, dar si de interesul manifestat către principiile alimentației sănătoase. Cu cel mai mare drag o sa mai revenim! Multumim mult dirigintei- dnei Mariana Guzun pentru invitatie si initiativa! Copii, cu siguranta aveti de la cine sa luati un exemplu frumos!

@Fundaţia BITONIC 2017-11-27

Care sunt beneficiile consumului de peste si care sunt parametrii de alegere ne-a povestit dl. Dr. Sergiu Munteanu astazi la Prima Ora :) Savurati cu placere!

@Fundaţia BITONIC 2017-11-26

Gazda evenimentului de mâine va fi Fundaţia BITONIC - este un Centru Educațional de Sănătate și Nutriție pentru Copii și Adolescenți care oferă instruiri interactive și seminare de sănătate pentru copii. Câteva din ele au fost pe tema: - Cum alegem sănătatea de pe raft - Pește; - Atelier de nutriție despre glucide; - Teenager cooking; - Despre produsele lactate. Apropo, puteți organiza un fel de team-building copiilor din liceu în cadrul acestui Centru, unde copiii vor învață despre alimentație sănătoasă și chiar vor avea ocazia să participe la gătit. Vă invit să vă abonați paginii Fundației pentru a fi la curent cu seminarele și atelierele ce vor urma. Informându-ne consecvent, vom reuși să devenim o societate mai sănătoasă. Mulțumesc mult gazdei ^_^ https://www.facebook.com/fundatiabitonic/

@Fundaţia BITONIC 2017-11-25

La Cluj, Broccolli a fost pe bune leguma-vedeta :) A fost recomandat atit in discursurile cu privire la prevenirea numeroaselor tipuri de cancer, precum cel pulmonar, colorectal, mamar, pancreatic, prostatic si gastric, dar si in reducerea nivelului de colesterol sangvin. Cauza este sulforafanul-un antioxidant abundent in broccoĺi. Toate aceste beneficii- mentionate de specialistii italieni pot fi obtinute prin consumul regulat a 100-200 g de aceasta leguma-minune. Atentie si la metoda de preparare- temperatura mica, cu putina apa- la aburi sau in microunda ar fi ideal, pentru a obtine intreaga gama de beneficii. Evitati sa il consumati crud, deoarece contine antinutrienti goatrigeni, care impiedica absorbtia iodului in organism, iar pentru ca suntem si in zona endemica si avem putin iod in sol, prepararea acestuia la temperaturi mici este optimal pentru a ne scapa de acesti antinutrienti. Din partea noastra putem adauga- broccolli ne poate salva si de modificarile degenerative ale ochilor, ce pot apare cu virsta, datorita antioxidantilor luteina si zeaxantina. :) Asadar, consumati broccolli si fiti fericiti si sanatosi!

@Fundaţia BITONIC 2017-11-24

Am avut cinstea si onoarea in aceasta toamna sa participam la conferinta internationala Nutritia- medicina viitorului, la Cluj Napoca si am ramas profund surprinsi de actualitatea si profunzimea temelor abordate- Nutrigenomica si genetica, dietele personalizate in cancer, fenilcetonurie, sport, hipertensiune si dereglari ale microbiotei intestinale- sustinute de lectori notorii din Italia, Franta, Bulgaria si Romania. #fundatiabitonic #conferintanutritie #welovenutrition

@Fundaţia BITONIC 2017-11-24

Astazi, de la ora 09:00, Dl Sergiu Munteanu, medic nutritionist, la HIT FM - 101.7. Cine merge in masina sau deja a ajuns la serviciu, nu ratati sansa sa ascultati despre alimentatia sanatoasa.

@Fundaţia BITONIC 2017-11-23

Daca nu ai reusit sa vii la Fundatia BITONIC, iti propunem o inregistrare video despre alegerea pestelui.

@Fundaţia BITONIC 2017-11-23

Mereu cu zambet, emotii pozitive si plina de energie - asa te cunoastem, draga Agafia. Cu ocazia zilei de nastere noi iti dorim tot binele din lume si mult succes in toate! sa fii fericita si inconjurata de oameni buni! La Multi Ani!

@Fundaţia BITONIC 2017-11-23

Cum alegem sănătate de pe raft? Farmacia Familiei împreună cu Fundaţia BITONIC te invită la seminarul LIVE din cadrul ciclului de lecții - Cum alegem sănătatea de pe raft?, dedicat astăzi alegerii peștelui proaspăt și afumat. La fel ca și la seminarele anterioare, vom beneficia și de prezența unui producător autohton, care ne va povesti despre producția sa din punct de vedere industrial și chimico- biologic. Completarea nutrițională va fi prestată de către nutriționiștii fundației. Veți avea parte de informație utilă, dar și de răspuns la orice întrebare în domeniul nutriției. Vă așteptăm cu drag aici, pe pagina Farmacia Familiei de la ora 18:00!

@Fundaţia BITONIC 2017-11-21

Tinem pumnii pentru Maria-Victoria Racu, medicul nutritionist al Fundatiei Bitonic, care pe data de 23-24 noiembrie va participa la Conferinta Internationala- Nutritia, medicina viitorului, la Cluj Napoca. Multa bafta, Maria! :)

@Fundaţia BITONIC 2017-11-20

Atelier pentru copiii mineralepe 25 noiembrie la 10:00. Impreună cu copiii vom face: - gimnastica distractiva, - lectie de nutritie despre minerale și utilitatea lor -Rulada din carne si spanac - jocuri distractive - farfuria magică Data- 25 noiembrie 2017. Ora: 10:00 - 12:00. Varsta copiilor - 4- 7 anisori. Adresa: Bul. Dacia 49/14 Tel. pentru inscrieri: 068 900 890 Înscrierea este obligatorie, până pe data de 24 noiembrie, orele 12.00 Pret- 80 lei/per copil Mamici cu 2 copii - 120 lei/ per 2 copii.


See more learning institutes near Centru

About

Fundaţia BITONIC te ajută să adopţi cu ușurință un stil de viață sănătos şi frumos!

Description

Fundația BITONIC vrea să investească în copii Moldovei, de această dată într-o formă pragmatică și orientată pe termen lung, și anume - deschiderea unui Centru Educațional de Sănătate și Nutriție pentru Copii și Adolescenți (care va avea loc in martie 2016). Copii ce vor frecventa această Fundaţie vor dispune de instruiri, seminare de sănătate, o sală de sport, calculatoare, resurse informaționale și alte materiale educative.

Mission

Obiectivele noastre: un stil de viață sănătos, o mai mare bunăstare și informare.

Price Range

$ (0-10)

Founded

Fundaţia BITONIC was founded in noiembrie 2015

Operating Hours

monClosed
tueClosed
wedClosed
thuClosed
friClosed
satClosed
sunClosed

Suggestions

New Stars dance studio Chisinau

Decebal 80, Chisinau, Moldova
Dance Studio, Arts & Entertainment, Gym/Physical Fitness Center

Oratorica

Bd. Dacia 23, et.5, of. 501, Chisinau, Moldova
Language School, Community

Biblioteca Publica Oraseneasca Riscani

str.Independentei, 56 or.Riscani R. Moldova, 5662 Riscani
Library

Departamentul Arhitectura

blvd.Dacia 39, md2060 Chisinau, Moldova
College & University


Privacy Policy