Facultatea Psihologie şi Şt.ale Ed., Sociologie și Asistență Socială, USM

Str. Alexei Mateevici 60, Chisinau, Moldova


Latest Updates

@Facultatea Psihologie şi Şt.ale Ed., Sociologie și Asistență Socială, USM 2018-06-18

Orarul sesiunii de recuperare Licență și Masterat

@Facultatea Psihologie şi Şt.ale Ed., Sociologie și Asistență Socială, USM 2018-05-29

Sunt invitați toți doritorii la Lansare de carte ,,Capcanele Facebook-ului. Comunicarea virtuală și efectele ei asupra relațiile umane” la Chișinău.

@Facultatea Psihologie şi Şt.ale Ed., Sociologie și Asistență Socială, USM 2018-05-15

#GalaPerformanțelor2018 Ediția a 7-a... Ne mândrim cu studenții noștri şi le urăm realizări frumoase. La mai mult și la mai mare!

@Facultatea Psihologie şi Şt.ale Ed., Sociologie și Asistență Socială, USM 2018-05-07

Stimati studenti/studente! Sunteti invitati la prelegerea tinuta de profesorul Leandro Luigi Di Stasi, PhD, Universitatea din Granada (Spania) marti, 8 Mai 2018, sala 518, ora 13:30. Va asteptam!

@Facultatea Psihologie şi Şt.ale Ed., Sociologie și Asistență Socială, USM 2018-04-20

Vă informam despre o nouă posibilitate de acces a studentului la baza de date despre reușita academică. Pentru aceasta efectuați următoarea procedură: 1. Accesează adresa: crd.usm.md/student; 2. Introduce codul personal din Buletinul de Identitate în rubrica destinată; 3. Apăsați butonul: Login Astfel veți avea acces la pagina cu toată informația despre reușita academica, inclusiv, ordinile de înmatriculare, transfer, schimbare a numelui, etc.

@Facultatea Psihologie şi Şt.ale Ed., Sociologie și Asistență Socială, USM 2018-03-21

Familiarizarea cu metoda Poligraf în cadrul Centrului Tehnico-Criminalist și Expertize Judiciare!!!


See more learning institutes near Buicani

About

Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei se încadrează în conceptul unui învăţămînt european bazat pe valori democratice şi educaţionale.

Description

Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei se încadrează în conceptul unui învăţămînt european bazat pe valori democratice şi educaţionale, pe tradiţie şi inovaţie.

Mission

Misiunea Facultăţii de de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei constă în realizarea unor orientări formative în procesul de formare iniţială a viitorilor specialişti care să corespundă tendinţelor naţionale şi internaţionale în domeniul psihologiei şi ştiinţelor educaţiei, avînd drept finalitate lansarea pe piaţa muncii a unor promoţii bine pregătite, capabile să răspundă mereu la provocările timpului şi să asigure dezvoltarea societăţii noastre.

Parking

Lot Parking No
Street Parking No
Valet Parking No

Operating Hours

monClosed
tueClosed
wedClosed
thuClosed
friClosed
satClosed
sunClosed

Suggestions


Privacy Policy