Didactica Aplicată

str. Bogdan Voievod, 7, 2068 Chisinau, Moldova


Latest Updates

@Didactica Aplicată 2017-12-08

Ieri, cu un seminar adresat cadrelor didactice de la grădiniță Poieniţa Picilor la subiectuode eficiente de învățu soluții concrete cum putem asigura un mediul propice de învățare pentru ca copilașii să se încadreze mai ușor și eficace în activitățile propuse. Dragă Alina, vă mulțumim pentru invitație!

@Didactica Aplicată 2017-12-07

Te simți emoțional și energetic stors? Te simți demotivat, nesigur pe forțele proprii? Înseamnă că o persoană toxică e în apropierea ta.

@Didactica Aplicată 2017-12-01

Сегодня провела лекцию по эффективному обучению для первоклашек из Теоретический Лицру Мовросто замечательные детки! Разбирали зачем ходить в школу, учиться, зачем нужно обучаться предметам, прояснили много слов по обучению. Деткам повезло, этот предмет для них стал более ясным.

@Didactica Aplicată 2017-11-30

Astăzi, 30 noiembrie, în parteneriat cu Pretura Ciocana și Școala Profesională nr.7, mun. Chișinău am realizat o discuție liberă cu studenții acestei instituții la subiectbaterea violenței în bază de a aceasta activitate am clarificat momentele cheie la acest subiect, ne-am familiarizat cu Legea nr. 45 și am descurcat anumite momente pentru a evita și rezolva situațiile de violență. Un lucru cert, dacă violența fizică este ușor identificată și recunoscută, cele psihilogică, sexuală, spirituală, economică nici măcar nu e clar ce anume includ. Și atunci când nu pricepem, nici să acționăm în acest domeniu nu putem. Alt subiect care a fost discutat, cum identificăm persoanele toxice și cum le neutralizăm. Sunt liniștită pentru acești tineri. Sunt informați, deci înarmați! P.s. : în data de 12 decembrie ne revedem cu acești tineri pentru a realiza lecțIDulțumim Preturii Ciocana pentru implicare activă și calitativă în viața tinerilor! Doar datorită acestui fapt acești tineri minunați au primit aceste chei!

@Didactica Aplicată 2017-11-29

Seminar: Metode eficiente de învățare Dragii noștri, Suntem bucuroși de interesul pe care îl manifestați față de atelierele noastre. Aceasta ne inspiră să fim și mai dedicați în ceea ce facem. La solicitarea voastră venim cu o serie de seminare cu genericul ”Metode eficiente de învățare”. Din feedback-le primite am înțeles că este un subiect relevant, care oferă multe răspunsuri și soluții în procesul de învățare. Aplicabilitate, accesibilitate, captivant, explicit - sunt doar câteva calificative care le-am primit din partea participanților în urma activităților anterioare. La seminarul acesta vom vorbi despre tehnologia învățării, care sunt secretele ei și ce o face atît de deosebită Este adresat tuturor celor care doresc să-și înbunătățească abilitățile de învățare:elevi, părinți, tineri, profesori, medici, antreprenori, manageri, consultanți şi lista poate să continuie. Cind: Sâmbătă, 16 decembrie 2017, ora 13.00 Unde: Academactica Aplictr. B. Voievod 7, of. 6A, or. Chișinău Cine: Zinaida Soroceanu, specialist în tehnologia învățării. Vă rugăm să completați formularul de înscriere. Ne ajută să știm câte persoane vor veni la eveniment și cum organizăm activitățile. goo.gl/forms/f6zzVdnlJC81hJUK2 CU TITLU GRATUIT DESPRE TEHNOLOGIA ÎNVĂȚĂRII Aproape toți suntem de acord că pentru a ne perfecționa și a progresa în viață trebuie să fim capabili să învățăm. Absolvirea unei școli, avansarea la locul de muncă, producerea mai multor bani și alte rezultate personale și profesionale, deseori depind în mod exclusiv de abilitatea de a învăța și de aplica cele învățate. Dar cum omul poate să dobîndească această abilitate? Probabil fiecaruia ditre noi i s-a întămplat măcar o dată să ajungem la sfărșitul unei pagini citite și să constatăm că de fapt nu știm ce am citit. Am învățat la școală, însă nu ne mai amintim ce am învățat. Sau ne aflăm la un post de conducere și delegăm sarcini subalternilor, însă de cele mai dese ori ei fac altceva decât ceea ce li se cere. Cum putem depăși astfel de situații? Academia Applied Scholastics vă prezintă metode inovative de învățare, o abordare nouă, simplă și extrem de eficientă. VINO SĂ CUNOȘTI INOVAȚIILE ÎN ÎNVĂȚARE partener media: suntparinte.md

@Didactica Aplicată 2017-11-27

Tot timpul tinerii au fost pentru mine o prioritate. Nu ratez nici o oportunitate de a lucra cu ei, indiferent care n-ar fi activitățile propuse: fie lecții, fie dezbateri, fie ateliere, fie cursuri. Și cu certitudine pot spune că, în urma acestor activități, capăt tot mai mulți și mai mulți prieteni în rândul lor. De data aceasta, timp de 2 zile, am interacționat cu niște elevi absolut superbi de la Liceina Maorohoi. Am avut 2 subiecte puse în discuții: 1. Educația tradițională versus cea digitală. 2. Drogurile și impactul lor asupra personalității. Chiar am fost surprinsă să urmăresc acești tineri în acțiune, sinceri, liberi, deschiși, intr-un pas cu tehnologiile, cu multe întrebări, cu o gândire critică bine dezvoltată și în afara tiparelor. Felicitări profesorilor! Sper informația ndă rădăc să dea roade bune!

@Didactica Aplicată 2017-11-27

O experiență absolut deosebită săptămâna trecută la Liceina Maorohoi. Am realizat 2 ateliere pentru cadrele didactice la subiectenici eficiente de învățretele comunicării eficie cadrul unui parteneriat educațional transfrontalier. Sunt deosebit de mândră de faptul că am ajuns cu aceste activități și peste Prut. Am gasit acolo un public foarte deschis și cald cu care am lucrat productiv toate aceste zile. Dragii mei, vă mulțumesc pentru ospitalitate! M-am simțit de-a dreptul ca acasă, ca printre frați! Vorba ceea, sângele apă nu se face! Vă iubesc! Tin aparte s-o mulțumesc pe dna Alupoaei Alina pentru insisteță, doar datorită dumneaei acest fapt a avut loc!

@Didactica Aplicată 2017-11-24

Lecția ANTIDROG în premieră în România! Liceina Marohoi

@Didactica Aplicată 2017-11-22

Încă un parteneriat educațional în pușchiulița noastră! De data aceasta unul transfrontalier! 23-24 noiembrie 2017 suntem la Liceina Marohoi unde vom realiza 4 ateliere. Alupoaei Alina, mulțumim pentru invitație!

@Didactica Aplicată 2017-11-16

Ieri, 15 noiembrie, în parteneriat cu Pretura Ciocana , am realizat încă un atelier la subiectnție, persoane toxie data aceasta, în incinta Centrul de Creațoă bucur să anungem acolo, pentru că oamnenii de artă, fiind niște firi mai sensibile și emotive, sunt predispuși mult mai mult decât ceilalți să cadă pradă relațiilor nesănătoase și toxice. Este foarte important nu numai să ne învățăm să recunoaștem astfel de situații, dar și să știm cum să ieșim integri din ele. Am pus mult suflet și sunt sigură că acest atelier a fost binevenit. Mulțumim Pretură Ciocana pentru susținere și Administrației Contru grija pe care o poartă față de echipa sa. Această activitate a avut loc doar datorită acestor fapte.

@Didactica Aplicată 2017-11-13

Un interviu foarte bun! Orice părinte îşi doreşte note mari pentru copilul lui, dar puţini se gândesc că este nevoie de deprinderi sănătoase pentru ca procesul de învăţare să fie corect şi eficient. Care sunt acestea, dar şi cum funcţionează creierul şi memoria elevilor aflăm de la Izabela Pănescu şi invitatul ei, prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea, medic neurochirurg.

@Didactica Aplicată 2017-11-05

Ieri am susținut încă un atelier cu un subiect destul de actual. Este vorba de impactul persoanelor toxice în viața noastră și cum să-l diminuăm la maxim. Am avut parte de un public deosebit de cald, deschis și receptiv. Dragii mei prieteni, vă mulțumesc pentru încredere. Am fost cu toții pe o lungime de undă, fapt care îmi dă mari speranțe că informația primită vă va face mai puternici și mai stăpâni pe viața voastră. Țin să vă amintesc: sunt deschisă ca să-mi adresați întrebări, dacă acestea intervin când aplicați ceea ce am discutat la atelier. Vă cuprind pe toți!

@Didactica Aplicată 2017-11-04

La Moldova 1, emisiunea ”Cine vine la noi”. Am discutat despre momentele cheie care trebuie să le stie parinții pentru a depăși situațiile cînd copiilor nu le place să învețe și să meargă la școală. Mulțumesc pentru invitație, dragă Otilia Lozovanu-Culea. Aveți o atmosfera foarte caldă și o echipă de profesioniști. Bravo! Succese și realizări frumoase în continuare!

@Didactica Aplicată 2017-11-02

Dragi prieteni, ne vedem astăzi la emisiune vine la oldova 1. Vom discuta despre stresul părinților cu școlari legat de reușita școală, adaptare, teme și soluții pentru pentru a depăși și rezolva momentele care ne dau bătăi de cap la acest capitol. Cu Otilia Lozovanu-Culea

@Didactica Aplicată 2017-10-29

Семинар для родителей и учителколу без стресса. Кроблемы, связанные со школой, неизбежны практически для любой семьи. Одной из самых больных и актуальных является нежелание детей получать знания. Невыученные уроки, постоянный жёсткий контроль, плохие оценки, недовольство учителей и как результат всего этого — нервный срыв у школьника и его родителей. Как избежать этих проблем? На семинаре вы узнаете: - Почему детки не хотят и не любят ходить в школу и учиться? - Как сделать так чтобы они с удовольствием обучались? - Как не тратить кучу времени на домашние задания и научить ребенка делать их самостоятельно? - Как можно быстро и эффективно обучаться? Семинар проведет: Зинаида Сорочану, Специалист по воспитанию детей, технологии обучения, тренер по эффективному общению. Когда, 13.00 Где: Academlied Scholastл. Богдан Войевод 7, оф. 6A, г. Кишинев Стоимость билета: 200 lei. Записаться на семинар можно по этой ссылке https://goo.gl/forms/mrQaQ05UgbVWPYCe2

@Didactica Aplicată 2017-10-23

Te decurci de minune în oameni? Poți cu ușurință să identifici ”aligatorii” din viața și îi și neutrelizezi cu ușurință? Dacă răspunsul tău este un ”DA!” ferm, atunci atelierul dat nu este pentru tine :)

@Didactica Aplicată 2017-10-21

Vă invităm la atelierul nostru, care ca avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, ora 13.00 la Academia Didactica Aplicată -

@Didactica Aplicată 2017-10-16

Ai multe așteptări de la copilul tău când merge la școală. Îți dorești ca el desinestătător să învețe, să fie motivat s-o facă fără prea multă atenție din partea ta, să poarte responsabilitate pentru procesul de învățare în sine, să se socializeze cu ușurință, să poată ține piept provocărilor, etc.. Din păcate, simți că ceva îți scapă și lucrurile merg altfel decât ți-ai fi dorit. Copilul este stresat, nu vrea să meargă la școală, nu vrea să învețe, pregătitul temelor îți ia o groază de timp și nervi. Ai intrat într-un cerc vicios, din care nu poți iesi, tensiunea crește, simți cum perzi conecțiunea cu copilul tău pe zi ce trece. Ce e de făcut? Vino la atelierul pentru părinți ”La școală fără stres. Cum?!” ca să primești chei pentru a descurca această situație. Pentru a rezerva un loc, completați formularul: https://goo.gl/forms/mrQaQ05UgbVWPYCe2

@Didactica Aplicată 2017-10-15

Если без сердца идёте к детям, урок не состоится. Технологии состоятся, а урок - нет. Урок - это когда ребёнок набирает света. Если вести урок без сердца, вас увидят дети, запомнят что-то, сдадут что-то, потом экзамен, вы отметки поставите, а потом они «выплюнут» эти знания и всё. Нужно открыть своё сердце. И ещё одна задача - воодушевить того, кто в этом нуждается. Воодушевить верой в него. Такая педагогика возможна, она реальна, и она не зависит от обстоятельств. Я есть создатель обстоятельств. Где я, там и моя педагогика – моё сердце, моё сознание. Шалва Амонашвили

@Didactica Aplicată 2017-10-07

Cu toții, mai devreme sau mai târziu, întâlnim persoane care au un talent deosebit să ne provoace niște sentimente negative extrem de puternice, sau în urma contactului să ne simțim extenuați și fără viață. Poate fi cineva de la locul de muncă, un prieten, cineva din familie sau chiar și partenerul de viață. Deseori nici măcar nu ne dăm seama că dispoziția proastă, faptul că ne pierdem motivația, pierdem încrederea în sine ne este generat de cineva de prin preajmă. Cum identificăm acea persoană toxică care ne face să ne simțim așa, ce trebuie de făcut ca să putem face față situației și să râmânem integri?

@Didactica Aplicată 2017-10-07

Cu toții, mai devreme sau mai târziu, întâlnim persoane care au un talent deosebit să ne provoace niște sentimente negative extrem de puternice, sau în urma contactului să ne simțim extenuați și fără viață. Poate fi cineva de la locul de muncă, un prieten, cineva din familie sau chiar și partenerul de viață. Deseori nici măcar nu ne dăm seama că dispoziția proastă, faptul că ne pierdem motivația, pierdem încrederea în sine ne este generat de cineva de prin preajmă. Cum identificăm acea persoană toxică care ne face să ne simțim așa, ce trebuie de făcut ca să putem face față situației și să râmânem integri? La acest atelier vei afla: - Care sunt parametrii în baza cărora urmărești dacă o persoană este toxica sau nu; - Cum îți dai seama că a avut loc o suprimare; - Cum faci față suprimării; - Cum ripostezi fără ca să provoci situații de conflict; - Cum rupi legătura/comunicarea cu persoana toxică. Expert: Zinaida Soroceanu, Speaker/Trainer/Coach la Academia Didactica Aplicată Când: 4 noiembrie 2017, ora 13.00 Unde: str. Bogdan Voievod 7, of. 6A, or. Chișinău Contribuție personală 200 lei. Vă rugăm să completați formularul de înscriere. Ne ajută să știm câte persoane vor veni la eveniment și cum organizăm activitățile. http://goo.gl/forms/FuZ2Syk2Ya Partener media: Portalul suntparinte.md


See more learning institutes near Ciocana

About

Restabilim calitatea și eficiența educației promovând Tehnologia Învățării pusă la punct de L. Ron Hubbard.

Description

Fiecare din noi are necesitatea de a studia pentru a se descurca mai bine în viață. Din acest motiv mergem la grădiniță, școală, universitate, diferite instruiri... Dar, din păcate, nu tot timpul aceste porniri ne aduc prea multă plăcere și nici prea mult folos. Deseori ne pierdem interesul undeva pe parcurs, chiar dacă la început eram suficient de motivați să studiem un oarecare subiect. Din punct de vedere organizatoric suntem o Asociație. Asociația Obștească ”Didactica Aplicată”. Facem parte dintr-o organizație mondială care este deja prezentă în peste 40 de țări, Applied Scholastics International, o organizație nonprofit înființată în 1972, de profesori și părinți în USA, cu scopul de a pune la dispoziția oricăruia indiferent de orientare, rasă, sex, Tehnologia Învățării pusă la punct de L. Ron Hubbard. Dar înainte de toate suntem dascăli. Nu suntem parte a sistemului de învățământ „oficial”. Fiind independenți de sistem avem convingerea că putem ajuta mai mult pe toți cei ce doresc să învețe, mai bine, mai eficient. Suntem specialiști în învățare. Folosim o tehnologie eficientă, Tehnologia Învățării. E folosită deja de milioane de oameni, care au devenit astfel oameni de succes. Fiind vorba de școală, colegiu sau universitate - putem afirma cu siguranță, că nu există nici un elev/student care să nu fi învățat măcar un subiect doar pentru a promova un examen și după să vrea să uite de el cât mai repede. Și aceste nu sunt subiecte care nu s-ar putea invăța. Întrebarea este: CUM trebuie învățat. Este ceea ce lipsește din sistemul educațional actual: CUM SĂ ÎNVĂȚĂM - NU ESTE UN OBIECT DE STUDIU!!! Nu vorbim aici despre tehnici de memorare sau citire rapidă și altele de acest gen. Acestea nu cresc abilitatea de înțelegere a celui care învață pentru ca apoi să și poată să folosească cele învățate. Avem nevoie de o metodă (o tehnologie, chiar) legată de acest subiect. Este interesant de observat că în ciuda faptului că există un interes evident al societății legat de problematica educației, nu a existat o tehnologie a învățării sau a educației, în general. Este o afirmație aparent surprinzătoare, dar este adevărată. Există o tehnologie a școlii dar nu prea are nimic de-a face cu educația. Are de-a face cu modul cum se merge la școală, cum ești învățat și cum ești examinat, dar nu are minic de-a face cu modul în care trebuie tu să înveți. În lipsa unei astfel de tehnologii, oamenii își ating cu greu țelurile. Dar din fericire avem la dispoziție o astfel de tehnologie - TEHNOLOGIA ÎNVĂȚĂRII. DA, există o șansă. Oricine poate să învețe (numai să vrea). DA, se poate face ceva legat de această problemă (a învățării). Noi vă putem ajuta. Cum și cu ce mijloace veți putea afla contactânu-ne. Academia ”Applied Scholastics” este la dispoziția Dvs. Afla mai multe despre Applied Scholastics: www.apscis.ru appliedscholastics.org

Products

La Academia ”Applied Scolastics poți studia urmatoarele cursuri: - Învață cum să învățăm; - Manualul de bază a studiului; - Instrumentele studiului pentru profesori; - Comunicarea este o plăcere; - Abilități de comunicare - Cum să trăim și să muncim cu copii; - Stările vieții; - Cum să faci față greutăților vieții; și primi consultații ”Foundation of Brilliance”

Operating Hours

monClosed
tueClosed
wedClosed
thuClosed
friClosed
satClosed
sunClosed

Suggestions

Beauty Scho s Secrets

Bd. Moscova, 6, MD - 2068 Chisinau, Moldova
Private School, Beauty Salon

Gimnazifan cel Mavicea

MD-4414 Bravicea, Orhei, Moldova
Middle School, School

Liceul Teoretail Kogălniceanu

Miron Costin 3, 2068 Chisinau, Moldova
High School, Junior High School


Privacy Policy