Centru Educational Cheitele Cunoasterii

Filiala Centru: str. Ivan Zaikin, 4 Filiala Buiucani: str. Barbu Lautaru 32, Chisinau, Moldova


Latest Updates

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-12-07

Oare ce le-a pus Moș Nicolae Licuricilor în ghetuțele acroșate la șemineu? :) Sincere mulțumiri părinților pentru receptivitate și cooperare! Împreună reușim să-i facem fericiți și să vedem acești ochișori plini de emoție și bucurie.

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-12-07

La mulți anișori fericiți, scumpul nostru Lucian, copilaș-soare! Să ai o copilărie de vis, alături de scumpii părinți și surioara!!! Prietenii tăi din gruluț mare drag au sărbătorit alături de tine!

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-12-06

Moș Nicolae este cel mai fericit astãzi: primeste omagii si daruri de la scumpele Stelute. Copilasii hãrnicuti au creat ghetute proprii pentru darurile Moșului. Iar brãdutul si Omul de zãpadã îi privesc blînd de pe geam 👼💕 Multumim pentru creativitate si dãruire, dna Natalia!

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-12-06

În timpul activitãtii Licuricilor a bãtut la usã cineva. Licuricii au coborât, grãbiti si... Mare le-a fost mirarea sã gãseascã daruri generoase: bradutul, cartea magicã a Moșului Nicolae, unde sunt înscrise toate faptele bune si nu prea ;) si nuielusa magicã, care îndeplineste dorintele copilasilor. Licuricii au acrosat ghetutele la semineu. Vedem, ce vor gãsi în ele dupã somnicul de amiazã ;) Multumim de activitate magicã, dna Ludmila!

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-12-05

Iarna, bine ai venit, Iarna cea dorită! Steluţele acumulează cunoştinţe despre anotimpul iarnă şi sunt în aşteptarea primilor fulguşori :) Mulţumim de activitate, dna Natalia!

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-12-01

Un atelier de creaţie în ambianţă amicală, plină de voie bună şi inspiraţie a avut loc în gruuriopiii, ajutaţi de mămici, au creat jucării pentru brăduţul grupei, care ne va bucura de sărbători. Mulţumim mămicilor pentru implicare şi receptivitate! Mulţumim pentru atelier, dna Ludmila!

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-12-01

Mulţumim pentru cuvinte calde, Natalia! O ambianţă atât de caldă aţi creat voi, părinţii, împreună cu Licuricii noştri dragi. Revenim în cel mai scurt timp cu un raport foto detaliat :)

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-11-30

Lumea magicã a poveștilor le fascineazã pe micile noastre Steluțe. De aceastã datã l-au compãtimit pe ursul cel pãcãlit de vulpe, au insistat sã-i ofere și lui un peștișor 👼💖

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-11-30

Pentru pedagog activitatea de mișcare de astãzi înseamnã consolidarea mișcãrilor de bazã: sãriturã pe ambele picioare, pe un picior, mers șerpuit și rostogolire (tumbe). Dar pentru Licuricii noștri înseamnã o distracție pe cinste! 😊👼

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-11-28

Cei mai disciplinati si veseli conducãtori auto sunt Stelutele noastre dragi! 😊💕

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-11-27

Totaluri frumoase la finele anului: harnicii Licurici au recapitulat povestile citite, teatralizate, prezentate în cadrul serbãrilor pe parcursul anului :)

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-11-22

Centru Educaționițele Cunoașteunță disponibilitatea a 3 locuri în filiala Buiucani, în următoarele grupe de vârstă: Grutura-4 ani: 1 loc disponibil; Gruchind-5 ani: 1 loc disponibi; Grucelu-7 ani: 1 loc disponibil. Educatori calificaţi, cu experienţă şi studii în domeniu. Alimentaţia: bucătăria proprie. 4 mese pe zi, meniu sănătos şi echilibrat. Pregătirea către debutul școlar. Activităţi suplimentare: engleza, arta vorbirii, ţinuta scenică coregrafia, taek-won-do. Grădiniţa este deschisă de la 8:00-18:00, de luni-vineri. Filiala Buiucani: str. Barbu Lăutaru, 069584151. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne lăsaţi un mesaj in privat.

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-11-10

Steluțele s-au distrat de minune la jocul de mișcare din cadrul activitățcația pentru sănătu dezvoltat atenția, respectând pașii indicați și, totodată, au exersat culorile. Mișcarea este sănătate! Mulțumim de activitate, dna Natalia!

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-11-10

Luna noiembrie este foarte darnicã: în gruurint 3 copilasi omagiati! La multi anisori fericiti, scumpii nostri Nicoleta, Delia si Sebi! Sã aveti o copilãrie ca-n povesti, alaturi de cei dragi!

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-11-08

Bostaniada Picilor-2o serbare plină de culoare, zâmbete și emoții pozitive pentru scumpii noștii copii din grupeluțuriZiua a debutat cu un dejun delicios: brioșe cu bostan, decorate vesel cu bostanei. În cadrul serbării, Licuricii au prezentat Steluțelor povestictilizată la subiectul zilei, sub povesttaar Steluțele ne-au încântat cu dansuri vesele cu genericul Toamnei. Apoi au urmat atelierele de creație: Steluțele au creat bostănei din linte, semințe de in și mazăre, iar Licuricii din făină de porumb. Părinții, împreună cu copilașii au adus un aport frumos evenimentului: au confecționat bostani personalizați superbi. Mulțumim familiilor pentru efortul depus, creativitate, receptivitate! Mulțumim scumpelor învățătoare: dna Natalia, dna Galina, dna Ludmila pentru tot ce faceți zi de zi!

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-11-01

Hramul Toamnei Auo serbare superbă, serbare de suflet, organizată cu multă dăruire pentru copilașii din grupetchindluopilașii ne-au încântat cu recital de poezie, dans și cântec, toate acestea în cadrul serbării teatralizate. Părinții, împreună cu copilașii au adus un aport frumos evenimentului: Fluturașii cu delicii culinare, Prichindeii cu compoziții creative tomnatice, Abecelușii cu lucrări superbe din semințe. Apoi au urmat ateliere: Fluturașii au preparat măliguță delicioasă, ursuleții cu brânză și unt au fost cele mai solicitate la prânz! :) Prichindeii au copt brioșe cu bostan și semințe, savurate la gustărică. Iar Abecelușii au avut grijă să pună la marinat gogoșari, umpluți cu conopidă, care vor fi servite iarna. Mulțumim familiilor pentru efortul depus, creativitate, receptivitate! Mulțumim, dna Greta, pentru sufletul depus în tot ce faceți! Mulțumim pentru dăruire, scumpele învățătoare: dna Marina, dna Natalia, dna Anna Camerzan!

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-10-30

Ia priviți câte legume! Le știu toate după nume. Varză,castraveți,ardei, Gogoșari si dovlecei. Toate-s bune în salată Și murate laolalcuricii au decis să bucure părinții cu legume, puse la marinat cu mânuțele lor. Astfel, conopida și gogoșarii, asezonate generos cu mirodenii și plante, au fost puse cu grijă în borcănașe. Licuricilor le-a venit în ajutor și o mămică hărnicuță din grupă: mulțumim mult, dna Cristina! Mulțumim mult de activitate, dna Ludmila!

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-10-26

Curioșii bucătari din grupa Steluțele au învățat ce legume ne aduce Zîna Toamna, au văzut cum crește morcovul, apoi au creat mașinuțe comestibile, din care au și gustat ;) Mulțumim de activitate, dna Natalia! Mulțumim de ajutor, Anişoara!

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-10-20

Copilaşii din grutur vizitat Dendrariul. Cât de bine s-au distrat cu frunzele aurii, au admirat superbe flori tomnatice! Mai mult de atât, ghidaţi de dna Marina, au acumulat cunoştinţe în cadrul proiectulcestei plimbări minunate s-a alăturat şi un părinte din grupă: dna Alina, mulţumim de companie, sperăm că v-aţi distrat bine alături de noi!

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-10-18

Regina Toamna, în toatã splendoarea ei! Stelutele au acumulat cunostinte, au creat si s-au distrat. Învãtãm prin joc. Multumim pentru activitate, dna Natalia Boțan!

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-10-17

Trenutul Toamnei a oprit in statia Fluturasilor si i-a ajutat la activitate matematică: mare, mijlociu, mic.

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-10-16

La multi anișori fericiți, scumpa noastrã Lori! Prietenii tăi din gruluți urează multe clipe fericite în frumoasa copilărie, alãturi de iubitorii tãi pãrinti si bunei!

@Centru Educational Cheitele Cunoasterii 2017-10-16

Regina Toamna ne bucurã cu daruri. Stelutele le-au adunat în cosuri multicolore. Multumim de activitate, dna Galina!


See more learning institutes near Buicani

About

Succesele noastre sunt reflectate în odorașii din cele 15 promoții care au fost înmatriculați în cele mai prestigioase licee ale capitalei.

Description

Centrul Educațional “Cheițele Cunoașterii” se mândrește cu o istorie frumoasă, izvorul cărei este aspirația de a oferi generației în creștere un învățământ de calitate, de a fructifica talentele și capacitățile, de a oferi un mediu fertil pentru dezvoltarea personalității unice a fiecărui copil. Începând cu anul 1999, în cei 17 ani de activitate, Centrul Educațional “Cheițele Cunoașterii” s-a afirmat ca pionier în invățământul preșcolar complementar. Ne mândrim cu odorașii din cele 16 promoții care au fost înmatriculați în cele mai prestigioase licee ale capitalei, cu brio trecând probele de admitere și demonstrând rezultate excelente în prezent. Procesul educațional se desfășoară în baza Curriculumului național, completat de activități adiționale, selectate de profesioniști-practicieni în domeniul educației preșcolare, cu experiență de decenii. Activitățile reflectă principiile didactice în baza studiului tematic, respectând continuitatea de la treaptă la treaptă, dar și individualitatea copilului. În grădiniță se bucură de copilărie și acumulează cunoștințe cu ușurință copilașii cu vârstele cuprinse între 2 – 7 ani. Învățăm prin joc și jucându-ne învățăm. Pilonii de bază ai activității noastre sunt: • Cadre didactice calificate, deschise spre comunicare, inovații și schimbarea continuă; • Învățarea integrată – un învățământ cu accentul pe identitatea copilului, dezvoltarea abilităților ce pot fi aplicate în situații necunoscute, noi ale vieții, care dezvoltă personalitatea copilului; • Parteneriatul cu familia – părintele este implicat în toate activitățile demersului educațional ca partener egal; • Mediul de studiere interactiv, centrat pe copil, individualizat, axat pe activitatea de joc; • Ambianță spațială cu săli multifuncționale, divizate pe centre; • Supravegherea profesionistă a sănătății copiilor de un pediatru calificat; • Mai mult ca atât, Centrul dispune de teren-parc spațios cu atribute de joc și sportive. Decât de 10 ori să auzi, mai bine o dată să vezi. Vă invităm să vă convingeți.

Mission

Misiunea Centrului Educaţioniţele Cunoaştete de a oferi generației în creștere un învățământ de calitate, de a fructifica talentele și capacitățile, de a oferi un mediu fertil pentru dezvoltarea personalității unice a fiecărui copil.

Parking

Lot Parking Yes
Street Parking No
Valet Parking No

Suggestions

CDionaermana si Engleza intensiv

str. Ion Creanga 43/1, Md-2004 Chisinau, Moldova
Language School, Professional Service


Privacy Policy