ΧοροΕμπνευση

Aradippou, 7101 Larnaca, Cyprus


Latest Updates

@ΧοροΕμπνευση 2017-09-22

Τα πλεονεκτήματα του KinderMusik είναι ότι: Προετοιμάζει το παιδί σας για το Δημοτικό Σχολείο, με τη δημιουργία μαθηματικών δεξιοτήτων, ακρόασης, προσοχής, αυτοπεποίθησης και αναγνωστικής ετοιμότητας. Η έρευνα έχει δείξει ότι η μουσική, θα βελτιώσει τη μνήμη του παιδιού σας, τις δεξιότητες εκμάθησης και την ικανότητα να εκφράζει συναισθήματα. Αυξάνει την αυτοπεποίθηση του παιδιού σας στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας. Ενισχύει την ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων και του συντονισμού μέσω αναπτυξιακά κατάλληλων μουσικών και κινητικών δραστηριοτήτων. Βελτιώνει αισθηματικές και κοινωνικές δεξιότητες. Καλλιεργεί δια βίου αγάπη και μάθηση της μουσικής.

@ΧοροΕμπνευση 2017-09-19

Το Kindermusik ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση, δημιουργικότητα και ασφάλεια στο παιδί σας για να μπορεί να γνωρίζει καινούργια πράγματα καθημερινά! Από πολύ μικρή ηλικία μαθαίνει αίαι να αγαπά τη γνώση μέσα από την δημιουργία! Για περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορούμε να βοηθήσουμε το παιδί σας απλά επικοινωνήστε μαζί μας! :)

@ΧοροΕμπνευση 2017-09-16

Μαθήματα Break Dance με τον Marios Thoupis !!! Τα πρώτα μαθήματα Break Dance για παιδιά από 6-11 ετών έχουν ξεκινήσει στην ΧοροΕμπνευση με επιτυχία και πολλή ενθουσιασμό !!! Για πληροφορίες στείλτε μας μήνυμα ή καλέστε μας στο 99142641 !!!

@ΧοροΕμπνευση 2017-09-16

Εγγραφείτε στο καινούριο μας τμήμα Kindermusik για παιδάκια 5-7 χρονών !!! Εμειναν 2 θέσεις !!! Η τάξη θα γίνεται κάθε Τρίτη 18:00-19:00. Πληροφορίες: 99142641

@ΧοροΕμπνευση 2017-09-15

Μαθαίνουμε τα παιδιά μας να αγαπούν την μάθηση και την μουσική για να μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο και να τον κάνουν καλύτερο! Μάθετε περισσότερα!

@ΧοροΕμπνευση 2017-09-12

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα μαθήματα και τις τάξεις μας για το Kindermusik? Απλά καλέστε μας! Interested in learning more about our studio classes, school programs for Kindermusik? Simply Call us!

@ΧοροΕμπνευση 2017-09-06

KINDERMUSIK CLASSES Η διασκέδαση με το παιδάκι σας είναι μόνο η αρχή! Το πολυ-βραβευμένο πρόγραμμα διδασκαλίας μας προσφέρει μια διαδραστική μουσική εμπειρία στο παιδάκια σας κατά τα χρόνια της ανάπτυξης του, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του! Having fun is just the beginning! Our award-winning curricula and world-class educators provide engaging musical learning experiences during the years most critical to brain development.

@ΧοροΕμπνευση 2017-09-05

Κλασσικό Μπαλέτο: Στην «ΧοροΕμπνευση» πιστεύουμε πως το Κλασσικό Μπαλέτο αποτελεί βάση για όλα τα είδη χορού. Γι’ αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό έτσι ώστε το παιδί να κατακτήσει τις σωστές τεχνικές βάσεις, σωστή στάση του σώματος, ενδυνάμωση και ευλυγισία. Δωρεάν Δοκιμαστικά Μαθήματα! Προκρατήστε έγκαιρα τη θέση σας στο 99142641! Σας περιμένουμε!

@ΧοροΕμπνευση 2017-09-04

Είστε έτοιμοι να «κοντραριστείτε» και να «παλέψετε», χορεύοντας; Αυτή είναι η ευκαιρία σας!!! Νέα μαθήματα Break Dance από την «ΧοροΕμπνευση» για παιδιά από 7-11 ετών! Σας περιμένουμε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, η ώρα 11:15-12:15 για ένα Δωρεάν Δοκιμαστικό μάθημα. Χαρίστε στο παιδί σας μια μοναδική εμπειρία να ανακαλύψει τα μυστικά του Break Dance και να γυμνάσει το σώμα του. Προκρατήστε έγκαιρα τη θέση σας στο 99142641! Σας περιμένουμε!

@ΧοροΕμπνευση 2017-09-03

Progressing Ballet Technique Teachers Course !!! Κατανοώντας την τεχνική του Μπαλέτου με πρωτότυπους τρόπους και εναλλακτικά μέσα !!! Ξεκινάμε δυναμικά !!!

@ΧοροΕμπνευση 2017-09-02

Το Kindermusik δεν είναι ένα απλό παιχνίδι για το μωράκι σας! Αποτελεί μια μουσική προπαίδεια που ενισχύει την πνευματική καλλιέργεια του παιδιού σας από πολύ μικρή ηλικία με συναισθηματικές συνδέσεις οι οποίες ενδυναμώνουν την γνωστική του αντίληψη και την ευκολία στη μάθηση!

@ΧοροΕμπνευση 2017-08-31

Τα παιδάκια που ξεκινάνε το Kindermusik από μικρή ηλικία και συνεχίζουν μέχρι τα πρώτα τους βήματα στο δημοτικό αναπτύσσουν τέτοιες δεξιότητες που μεγαλώνουν τις ικανότητες τους για μάθηση, χτίζουν μια ισχυρή προπαίδεια για την μουσική και μαθαίνουν να αγαπούν την μάθηση μέσα από την δημιουργικότητα!

@ΧοροΕμπνευση 2017-08-30

Η γωνιά της δημιουργικότητας: Η γωνιά της «ΧοροΕμπνευσης», την οποία λατρεύει κάθε παιδί!!! Ελάτε να την ανακαλύψουμε μαζί!!!

@ΧοροΕμπνευση 2017-08-28

Αν το παιδάκι σας ετοιμάζεται για την πρώτη τάξη δημοτικού...τότε μια από τις τάξεις μας θα του προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια για να χτίσει τις γνωστικές του ικανότητες μέσα από την δημιουργικότητα και να μάθει μέσα από μια διαδικασία εξιστόρησης...να αγαπά τον εαυτό του, τους γύρω του αλλά και την μάθηση!

@ΧοροΕμπνευση 2017-08-26

Στην Χοροέμπνευση μαθαίνουμε στα παιδιά μας να αγαπούν τον χορό και να εκφράζουν τα συναισθήματα τους με δημιουργικότητα! Ανακαλύψτε τις τάξεις και είδη χορού που προσφέρουμε και δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να αναπτύξει τις φυσικές και πνευματικές του δεξιότητες!

@ΧοροΕμπνευση 2017-08-24

Δημιουργικό Μπαλέτο για παιδιά 3-6 ετών: Ένα απόλυτα δημιουργικό μάθημα, γεμάτο παιχνίδια, ζωντάνια και δημιουργικότητα, για τους μικρούς μας φίλους, το οποίο θα τους εντάξει στον κόσμο του Μπαλέτου. Μέσα από την ολιστική προσέγγιση που ακολουθούμε το παιδί μαθαίνει με διαφορετικούς και πρωτότυπους τρόπους. Δωρεάν Δοκιμαστικά Μαθήματα! Προκρατήστε έγκαιρα τη θέση σας στο 99142641! Σας περιμένουμε!

@ΧοροΕμπνευση 2017-08-23

Στο KinderMusik μαθαίνουμε στα παιδάκια σας από πολύ μικρή ηλικία ότι αυτό δεν ήταν πάντοτε ένα #hashtag 😄

@ΧοροΕμπνευση 2017-08-20

Η αίθουσα μου αποτελεί την κύρια πηγή Έμπνευσης για μένα! Μπροστά από έναν καθρέφτη! Έτσι όπως ξεκίνησα από μικρή! Μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας ζω, υπάρχω και αναπτύσσομαι. Εδώ περνώ τις περισσότερες μου ώρες να χορογραφώ, να σκέφτομαι, να διδάσκω, να δημιουργώ! Η αίθουσα της «ΧοροΕμπνευσης» αποτελεί ένα μέρος, μέσα στο οποίο το παιδί θα μάθει, θα εξελιχθεί και θα προοδεύσει. Ως δασκάλα, όραμα μου είναι να εμπνεύσω στους μικρούς χορευτές την αγάπη, και το πάθος μου για τον χορό, έτσι ώστε η αίθουσα αυτή να αποτελεί μέρος δημιουργίας και διασκέδασης για αυτούς.

@ΧοροΕμπνευση 2017-08-18

Το Kindermusik είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα εβδομαδιαίο μάθημα. Ενώ εμείς φυτεύουμε στην τάξη τους σπόρους της μάθησης μέσω της μουσικής, εσείς θα χρησιμοποιείτε το ειδικά σχεδιασμένο διδακτικό υλικό στο σπίτι, για να καλλιεργήσετε τη δια βίου μάθηση.

@ΧοροΕμπνευση 2017-08-16

Ο μοντέρνος χορός, αν και έχει την βάση του σε κλασσικές δομές αποτελεί μια πιο ελεύθερη απόδοση της κίνησης, μαζί με την φόρμα που κρατά την κίνηση σε τάξη!

@ΧοροΕμπνευση 2017-08-15

Είμαι η Κυριακή Θεοδώρου, μητέρα 2 υπέροχων παιδιών που λατρεύουν τη μουσική καθώς την ακούνε και την αισθάνονται από έμβρυα . Τα παιδιά μου ήταν και η έμπνευση μου σαν μουσικός, να ενταχθώ στην οικογένεια της Kindermusik και να τα μεγαλώσω στον κόσμο της Kindermusik. H μουσική είναι το πιο δυνατό στοιχείο για να διεγερθούν οι νευρώνες του εγκεφάλου. Μέσα από τις ποικίλες δομημένες δραστηριότητες της Kindermusik προσφέρετε μια ολιστική ανάπτυξη στα παιδιά από τη γέννηση τους. Η σιγουριά που νιώθουν από τους γονείς τους, αφού από νεογέννητα μέχρι 2 ετών μοιράζονται μαζί μια τάξη Kindermusik, τα βοηθούν να ανακαλύψουν τον κόσμο τους. Η Kindermusik είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία στη δημιουργία και ανάπτυξη μουσικοκινητικών προγραμμάτων, στην αγγλική γλώσσα, τα τελευταία 30 χρόνια, βασισμένα σε πολυετείς έρευνες. Σήμερα το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε περισσότερες από 70 χώρες από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι αριθμούν πάνω από 5000. Στην Κύπρο λειτουργεί από το 2007 και το Kindermusik by Thea από το 2011. Το Kindermusik έχει διαρκή αντίκτυπο στην ανάπτυξη του παιδιού. Αυτό είναι υπέροχο!!! Μοιραζόμαστε ανεπανάληπτες οικογενειακές μουσικές στιγμές !!! Σας περιμένουμε να τις ζήσετε μαζί μας!!!

@ΧοροΕμπνευση 2017-08-14

Το Kindermusik συνδιάζει μουσική και κίνηση! Είναι σχεδιαδμένο για παιδιά ηλικίας από 0 μέχρι 7 ετών και αποτελεί μια πρακτική προπαίδεια που εφαρμόζεται σε 66 χώρες από 5,000 εκπαιδευτικούς και 1.5 εκατομ. παιδιά.

@ΧοροΕμπνευση 2017-08-13

Ονομάζομαι Έλενα Πιερή και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ζω για να χορεύω. Ή καλύτερα χορεύω για να ζω! Ίσως σας ακουστεί αστείο, αλλά από 3 χρονών θυμάμαι την μητέρα μου να μου φωνάζει: «Έλενα, έλα να φας και μετά συνεχίζεις με τον χορό». Εγώ τίποτα! Εκεί, μπροστά από τον καθρέφτη! Ώρες ατέλειωτες! Να χορεύω, να εκφράζομαι, να ζω! Να γιατί χορεύω! Γιατί χορός για μένα σημαίνει συναίσθημα, έκφραση, ζωή! Βυθισμένη, λοιπόν στα δικά μου όνειρα θέλησα να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό και να δημιουργήσω την δική μου Σχολή Χορού! Έτσι, με πίστη και επιμονή, τα όνειρα μου έγιναν πραγματικότητα! Δημιουργώντας την δική μου Σχολή, θέλω να μεταφέρω στα νέα παιδιά τις γνώσεις μου, αλλά κυρίως, το πάθος, την αγάπη και το ζήλο που έχω για το χορό, έτσι ώστε να αποτελέσω γι’ αυτούς την καλύτερη Έμπνευση!

@ΧοροΕμπνευση 2017-08-12

Μήπως το παιδί σας έχει κλίση στο χορό και τη μουσική; Δώστε του τα κατάλληλα εφόδια από μικρή ηλικία! Μάθετε περισσότερα!


See more learning institutes near Aradhippou

About

Εργαστήρι Χορού & ΔημιουργίοΕμπνε

Description

Στο Εργαστήρι Χορού & ΔημιουργίοΕμπνεδάσκονται: Κλασσικό Μπαλέτο (Classical Ballet) - I.S.T.D Μοντέρνος Χορός (Modern Dance) - I.S.T.D Kindermusik - Μουσικοκινητική Αγωγή Δημιουργικό Μπαλέτο για παιδιά προσχολικής ηλικίας (3-6 ετών) Break Dance Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 99-142641. Εμπνευστείτε μαζί μας!!!

Operating Hours

monClosed
tueClosed
wedClosed
thuClosed
friClosed
satClosed
sunClosed

Suggestions


Privacy Policy