Home

Albania Learning Institutes

Latest Updates

@Shendeti 2017-11-19

VITAMINA B1 Vitamina B është një partner shumë i fuqishëm i trurit, pasi përbën elementin bazë për një kujtesë të efektshme. Vitamina B ka ndikim të fortë kundër plakjes së trurit dhe Alzajmerit. Vitaminat e grupit B janë disa. E para eshte Vitamina B1. Vitamina B1 na vjen në ndihmë në rastet kur ndihemi të lodhur, të stresuar, nëse kemi dhimbje muskulore apo vështirësi në frymëmarrje. Vitamina B1 gjendet kryesisht tek Soja dhe Drithërat.

The Independent College of Tirana #VENDNDODHJE FANTASTIKE, #AMBJENT ARSIMOR FRYMEZUES DHE MIQESOR, #STAF AKADEMIK I KUALIFIKUAR DHE I DEDIKUAR. PER TE 18-IN VIT RADHAZI KOLEGJI THE INDEPENDENT FTON PRINDER DHE NXENES QE TE BEHEN PJESE E NJE INSTITUCIONI ARSIMOR ELITAR.

@Coffe ladi 2016-03-07

Gëzuar 7-Marsin të gjithë mësuesve, faleminderit për dijen që transmetoni tek ne pa kursim. Është puna juaj e pa'lodhur që na krijon ne mundësinë e formimit, plotësimit me dije dhe informacione. Jeni si prindër të dytë për ne, pasi gjysmën e ditës e kalojmë me ju, dashur pa dashur kemi marrë "veset" tuaja. Edhe një herë gëzuar të gjithëve.

New*****Partners required and serious investors in all the world, for the sharing a unique product worldwide. Waveex produced in Vienna, Austria, created specifically to protect human health from the waves rays telephone, internet waves or other electromagnetic waves that work with mobile phones and smartphones, wi-fi modems, laptops etc. The price for each customer for retail sale is 20 euros per piece. for reseller partners to buy 50 pieces wholesale price is 15 euros per piece. For reseller partners that purchase over 100 pieces price is 10 euros per piece. For investors wholesalers who want to have the right of representation Waveex in the market of her state. their price will be negotiable depending on the size of the market which require representation. Is very big and inteligent business! You are welcome to mailboxes for any question or concern. https://www.facebook.com/pages/77-Energy/578469808862163

https://www.facebook.com/pages/Everything-Online-Prizren/788326294581064?notif_t=page_invite_accepted

https://www.facebook.com/fotovrapi •Printime Postera (Projekte Shkolle etj) •Printime Kanavace •Printime në dërrasë me kualitet maksimal •Printime në qelq •Printime ne gur •Printime kartevizita, stilolapsa te personalizuar •Cover-a Laptopi, Telefoni te personalizuar me foton tuaj...